Mesej Terima Kasih

Terima kasih kerana sudi meluangkan masa untuk menjawab soal selidik kami.

 

Tahniah kerana anda ada website dan aktif membuat konten di media sosial!

Namun, anda perlu kembangkan lagi bisnes online anda dengan pemasaran digital dan tingkatkan konten yang boleh menjual.

 

Satu perkara yang bagus kerana anda sudah mengonlinekan bisnes anda. Namun, untuk menjadi bijak bisnes online, anda perlu kembangkan bisnes onlineanda. Oleh hal yang demikian, anda boleh memilih antara untuk kembangkan bisnes online anda dengan pemasaran digital atau tingkatkan konten yang boleh menjual dengan grafik dan copywriting.

Perlu Implementasi

Digital Marketing

Kembangkan bisnes online anda dengan menjangkau prospek lebih ramai di Facebook, Instagram, dan Google dengan kos iklan berbayar yang rendah. Hal ini akan membantu prospek anda mencari apa yang mereka inginkan dengan lebih cepat dan lebih tepat.

 

Grafik dan Copywriting

Bina konten yang boleh menjual dengan gabungan grafik dan copywriting yang menarik! Kedua-dua elemen ini mampu mempengaruhi minda prospek anda dan membuat mereka bertindak untuk membeli daripada anda.

 

Perlu Naik Taraf (Sekiranya Perlu)

Langkah seterusnya setelah anda memiliki platform jualan online, anda perlu kembangkan bisnes online anda dengan lebih menarik melalui pemasaran digital serta grafik dan copywriting dengan servis yang kami tawarkan.

Website Korporat

Tahniah kerana anda sudah bangunkan kewujudan bisnes anda di online dengan website korporat yang profesional dan cantik. Bisnes online anda dapat ditemui oleh beratus-ratus pelanggan di online dan boleh mencapai potensi pelanggan yang lebih ramai.

Sales Page

Tahniah kerana anda up-to-date dengan trend pasaran terkini! Kehebatan landing page adalah anda boleh melancarkan proses jualan online anda sama ada berskala besar atau kecil sehingga menjana jualan puluhan ribu jika digunakan dengan betul.