Proses Kami

Membuat projek mungkin. Dari Mula Selesai

Kami menggunakan proses reka bentuk web berstruktur terbaik untuk memberikan lebih banyak laman web yang lebih berjaya dan cekap

Syspro Web Development adalah syarikat reka bentuk & pembangunan laman web yang berpangkalan di Pulau Pinang, Malaysia. Pengalaman kami dalam reka bentuk web korporat, menggunakan metodologi kitaran hayat projek terbaik, telah menghasilkan laman web berkualiti tinggi untuk semua pelanggan korporat kami. Proses kami telah dicipta dan disempurnakan dari masa ke masa.

Proses Terbukti Kami Menghasilkan Keputusan

1. MESYUARAT

Mulakan beberapa mesyuarat untuk memahami keperluan, idea dan cadangan pelanggan

2. PERANCANGAN

Rancangan yang dibuat semasa fasa ini akan membantu anda menguruskan masa, kos, kualiti, risiko dan isu.

3. MELAKUKAN

Semua rencana yang disahkan dimasukkan ke dalam tindakan pelaksanaan untuk menyampaikan hasil yang diharapkan

4. UJIAN

Jalankan projek Ujian Kes / Skrip dalam Persekitaran Ujian untuk melihat sama ada mereka lulus.

5. PENGHANTARAN

Produk akhir yang berjaya dihantar ke pelayan Pengeluaran dengan latihan dan dokumentasi

Memahami Dalam-Kedalaman Bagaimana Proses Reka Bentuk Laman Web berfungsi

Proses kami telah dicipta dan disempurnakan dari masa ke masa. Reka bentuk dan pembangunan laman web adalah teras keupayaan kami, sementara perkhidmatan lain adalah kekuatan tambahan kami untuk apa yang kami tawarkan.

Memahami Perniagaan Anda

Untuk mengumpulkan semua maklumat yang berkaitan dengan perniagaan anda, penonton sasaran utama anda, dan nilai perniagaan utama anda

MENGATAKAN MESYUARAT

Kami memulakan setiap projek dengan mengumpulkan keperluan pelanggan, Q & A dan menyelidik para penonton sasaran pasaran.

Reka Bentuk, Semakan & Kembangkan

Perancangan, Layout dan Reka Bentuk Reka Bentuk, Proses pembangunan dan kajian akan bermula dengan proses berulang

PROSES ITERATIF

Di sini kita membangunkan pelan, tata letak, seni bina dan menghantar ulasan pelanggan. Proses iteratif ini melibatkan beberapa pusingan semakan untuk memastikan pelanggan kami meluluskan reka bentuk yang mereka suka.

Pelancaran Projek

Pada peringkat ini, kami akan menjemput anda ke sesi latihan di mana anda akan belajar cara menguruskan tapak, seperti cara mengedit kandungan dan sebagainya.

PROJEK GO LIVE

Kami melancarkan laman web ini sebaik sahaja ia diluluskan secara rasmi, kemudian memantau dengan teliti untuk 30 hari akan datang dan membetulkan apa-apa masalah yang tinggal tanpa caj.

Ujian Penerimaan Pengguna

Pemantauan projek dalam 30 hari akan datang tanpa caj. Jangan ragu untuk menguji untuk memastikan tiada masalah

SELEPAS 30 HARI

Dalam 30 hari akan datang selepas penggunaan projek, berasa bebas untuk menguji penyelesaian anda untuk memastikan tiada masalah.

Bina Laman Web Berjaya Atas Talian

Tayangan pertama laman web anda adalah penting kerana ia akan menentukan bagaimana penjenamaan perniagaan anda dilihat. Sama seperti laman web yang buruk akan meninggalkan kesan negatif, yang direka dengan baik dengan laman web yang menyenangkan akan meningkatkan jenama dan perkhidmatan anda.