Proses Kami

Menjayakan Projek. Dari Mula Hingga Selesai

Kami menggunakan proses reka bentuk web berstruktur terbaik untuk memberikan laman web yang lebih berjaya dengan lebih cepat dan cekap

Syspro Web Development adalah syarikat reka bentuk & pembangunan laman web yang berpangkalan di Pulau Pinang, Malaysia. Pengalaman kami dalam reka bentuk web korporat, menggunakan metodologi kitaran hayat projek terbaik, telah menghasilkan laman web berkualiti tinggi untuk semua pelanggan korporat kami. Proses kami telah dicipta dan disempurnakan dari masa ke masa.

Proses Kami Terbukti Menghasilkan Keputusan

1. MESYUARAT

Mulakan beberapa mesyuarat untuk memahami keperluan, idea dan cadangan pelanggan

2. PERANCANGAN

Rancangan yang dibuat semasa fasa ini akan membantu anda menguruskan masa, kos, kualiti, risiko dan isu.

3. MELAKSANAKAN

Semua rencana yang disahkan dimasukkan ke dalam tindakan pelaksanaan untuk menyampaikan hasil yang diharapkan

4. UJIAN

Jalankan projek Ujian Kes / Skrip dalam Persekitaran Ujian untuk melihat sama ada mereka lulus.

5. PENGHANTARAN

Produk akhir yang berjaya dihantar ke pelayan Pengeluaran dengan latihan dan dokumentasi

Memahami Dengan Mendalam Bagaimana Proses Reka Bentuk Laman Web berfungsi

Proses kami telah dicipta dan disempurnakan dari masa ke masa. Reka bentuk dan pembangunan laman web adalah teras keupayaan kami, sementara perkhidmatan lain adalah kekuatan tambahan kami untuk apa yang kami tawarkan.

Memahami Perniagaan anda

Untuk mengumpulkan semua maklumat yang berkaitan dengan perniagaan anda, sasaran audiens utama anda, dan nilai perniagaan utama anda

MEMULAKAN MESYUARAT

Kami memulakan setiap projek dengan mengumpulkan keperluan pelanggan. Q & A dan menyelidik para penonton sasaran pasaran

Reka bentuk, Semakan & Kembangkan

Perancangan Susun atur dan proses Reka Bentuk, Pembangunan dan Kajian akan memulakan proses berulang

PROSES INTERATIF

Di sini kami membangunkan pelan, tata letak, seni bina dan menghantar ulasan pelanggan. Proses iteratif ini melibatkan beberapa pusingan semakan untuk memastikan pelanggan kami meluluskan reka bentuk yang mereka suka.

Pelancaran Projek

Pada peringkat ini, kami akan menjemput anda ke sesi latihan di mana anda akan belajar cara menguruskan laman web, seperti cara mengedit kandungan.

PROJEK GO LIVE

Kami melancarkan laman web ini sebaik sahaja ia diluluskan secara rasmi. Kemudian memantau dengan teliti untuk 30 hari akan datang dan membetulkan apa-apa masalah yang tinggal tanpa sebarang bayaran.

Ujian Penerimaan Pengguna

Pemantauan projek dalam 30 hari akan datang tanpa sebarang bayaran. Jangan ragu untuk menguji untuk memastikan tiada apa yang berlaku di laman web anda

SELEPAS 30 HARI

Dalam 30 hari selepas pelaksanaan projek, berasa bebas untuk menguji penyelesaian anda untuk memastikan tiada masalah

Bina Laman Web Yang Berjaya Atas Talian

Tayangan pertama laman web anda adalah penting kerana ia akan menentukan bagaimana penjenamaan perniagaan anda dilihat. Sama seperti laman web yang buruk akan meninggalkan kesan negatif, yang direka dengan baik dengan laman web yang menyenangkan akan meningkatkan jenama dan perkhidmatan anda.

Di Syspro Web Development, kami mampu mewujudkan laman web yang menarik dan menarik perhatian yang akan mewujudkan kehadiran yang kuat.