Proses Kami

Menjayakan Projek. Dari Mula Hingga Selesai

Kami menggunakan proses reka bentuk web berstruktur terbaik untuk memberikan laman web yang lebih berjaya dengan lebih cepat dan cekap

Syspro Web Development is a website design & development company.  Our experiences in corporate web design, using the best project life cycle methodology has produced high-quality websites for all our corporate clients. Our Process has been created and perfected over time. We believe in sincerity, commitment and quality, which is why we are trusted as the most respected website digital agency in the city.

Proses Kami Terbukti Menghasilkan Keputusan

1. MESYUARAT

Kick off several meetings to understand client’s requirements, ideas and proposals.

2. PERANCANGAN

Rancangan yang dibuat semasa fasa ini akan membantu anda menguruskan masa, kos, kualiti, risiko dan isu.

3. MELAKSANAKAN

All confirmed plans are put into execution action to deliver the expected results.

4. UJIAN

Jalankan projek Ujian Kes / Skrip dalam Persekitaran Ujian untuk melihat sama ada mereka lulus.

5. PENGHANTARAN

Successful final product is deployed to Production server with training and documentation.

Memahami Dengan Mendalam Bagaimana Proses Reka Bentuk Laman Web berfungsi

Proses kami telah dicipta dan disempurnakan dari masa ke masa. Reka bentuk dan pembangunan laman web adalah teras keupayaan kami, sementara perkhidmatan lain adalah kekuatan tambahan kami untuk apa yang kami tawarkan.

Memahami Perniagaan anda

Untuk mengumpulkan semua maklumat yang berkaitan dengan perniagaan anda, sasaran audiens utama anda, dan nilai perniagaan utama anda

MEMULAKAN MESYUARAT

Kami memulakan setiap projek dengan mengumpulkan keperluan pelanggan. Q & A dan menyelidik para penonton sasaran pasaran

Reka bentuk, Semakan & Kembangkan

Perancangan Susun atur dan proses Reka Bentuk, Pembangunan dan Kajian akan memulakan proses berulang

PROSES INTERATIF

Di sini kami membangunkan pelan, tata letak, seni bina dan menghantar ulasan pelanggan. Proses iteratif ini melibatkan beberapa pusingan semakan untuk memastikan pelanggan kami meluluskan reka bentuk yang mereka suka.

Pelancaran Projek

Pada peringkat ini, kami akan menjemput anda ke sesi latihan di mana anda akan belajar cara menguruskan laman web, seperti cara mengedit kandungan.

PROJEK GO LIVE

Kami melancarkan laman web ini sebaik sahaja ia diluluskan secara rasmi. Kemudian memantau dengan teliti untuk 30 hari akan datang dan membetulkan apa-apa masalah yang tinggal tanpa sebarang bayaran.

Ujian Penerimaan Pengguna

Pemantauan projek dalam 30 hari akan datang tanpa sebarang bayaran. Jangan ragu untuk menguji untuk memastikan tiada apa yang berlaku di laman web anda

SELEPAS 30 HARI

Dalam 30 hari selepas pelaksanaan projek, berasa bebas untuk menguji penyelesaian anda untuk memastikan tiada masalah

Bina Laman Web Yang Berjaya Atas Talian

Your websites’ first impression are important as it will determine on how your business’s branding are preceived. Just as a poor website will leave a negative impression, a well designed with pleasing site will enhance your brand and service.

Di Syspro Web Development, kami mampu mewujudkan laman web yang menarik dan menarik perhatian yang akan mewujudkan kehadiran yang kuat.