``ADA BISNES

TAPI TIADA WEBSITE ?``

CEPAT ! PROMOSI INI AKAN TAMAT PADA BILA-BILA MASA SAHAJA

LAMAN WEB BOLEH MENGUNTUNGKAN ANDA

Membantu Anda Dalam

Anda dah ada bisnes? Nak cuba untuk pasarkan produk anda secara atas talian (Online) tapi tak tahu langsung selok belok tentang dunia pemasaran digital?

Kami sedia membantu anda! Kami boleh membantu anda dalam membangunkan kewujudan perniagaan anda di online.

Anda pasti tak sangka perniagaan anda dapat ditemui oleh beratus – ratus pelanggan di online.

Bangun esok pagi tiba – tiba anda mendapati perniagaan anda di tahap tertinggi dalam enjin pencarian.

Dengan website juga anda boleh mencapai potensi pelanggan yang lebih ramai.

Dan yang paling penting..

Anda dapat memberi informasi yang tepat tentang perniagaan anda kepada pelanggan yang berpotensi.

Anda pening terima terlalu banyak chat di Whatsapp?

Pelanggan bertanyakan hal – hal remeh pada waktu yang tidak sepatutnya?

Jangan tunggu lagi!

Akses pemasaran kami untuk membantu pemasaran online anda hari ini juga!

Berita gembira! Anda tak perlu lagi membuat proses pembayaran secara manual…

Kerana sekarang anda boleh menerima pembayaran melalui laman web sahaja.

Landing page merupakan medium untuk CLOSE SALE paling berkesan!

Kami memang mahu bantu anda!

Kami hanya mahu anda fokus dalam perniagaan dan kami akan menguruskan laman web pemasaran online anda dan perubahan yang ingin anda lakukan.

MASALAH TIDAK MEMPUNYAI LAMAN WEB ?

Anda pasti sedar anda mempunyai masalah untuk membina laman web kerana tiada kemahiran IT, seni copywriting yang lemah, content tiada identiti kan?

Sebab itu lah kami ada di sini untuk membantu anda!

Adakah anda risau anda tidak dapat meraih kepercayaan dan keyakinan pelanggan kerana anda berasakan anda syok sendiri?

Ramai pemilik perniagaan yang menghadapi masalah sama seperti anda.

Tapi apa yang mereka lakukan? Adakah mereka lari dari masalah tersebut?

Mereka mencari kami kerana kami janji kami boleh bantu anda menyelesaikan semua masalah yang membelenggu diri anda.

CEPAT ! PROMOSI INI AKAN TAMAT PADA BILA-BILA MASA SAHAJA

KESAN TIDAK MEMPUNYAI LAMAN WEB

Anda sedar atau tidak, anda sedang menghadapi krisis perkembangan perniagaan kerana anda tidak mempunyai laman web?

Ini adalah fakta! Mari saya beritahu kenapa …

Perniagaan anda tidak nampak profesional di mata pelanggan dan menyebabkan pelanggan sasaran anda tidak meluas.

Anda juga tidak tahu produk apa yang mendapat permintaan tinggi.

Perkara sebegini menyebabkan pelanggan berpotensi tidak perasan kewujudan perniagaan anda.

Secara tidak langsung anda membuatkan pelanggan kurang yakin dan tidak percaya untuk membeli barangan anda di online.

Anda seharusnya menggunakan peluang yang ada sebaik mungkin. Tidak mengapa. Kami boleh bantu anda.

CEPAT ! PROMOSI INI AKAN TAMAT PADA BILA-BILA MASA SAHAJA

``PENYELESAIAN DARIPADA TEAM KAMI``

CEPAT ! PROMOSI INI AKAN TAMAT PADA BILA-BILA MASA SAHAJA

PENYELESAIAN ADANYA LAMAN WEB

Kini anda boleh mendapatkan kepercayaan pelanggan!

Dengan membuat reka bentuk yang menarik dan content berbeza daripada pesaing…

Anda pasti dapat menarik lebih ramai pelanggan untuk membaca laman web anda.

Selepas ini, anda akan bertindak berdasarkan permintaan, bukan syok sendiri.

Laman web yang kami bina untuk anda adalah yang berkualiti tinggi sahaja kerana kami mahu anda berjaya!

Dengan laman web yang berkualiti, anda boleh bina kepercayaan pelanggan terhadap perniagaan anda.

Dan secara tidak langsung kenalan anda akan lebih meluas.

Apa yang anda akan dapat dengan semua ni?

Tentunya pelanggan akan berpuas hati!

Anda pamerkan kredibiliti perniagaan anda tentunya kebolehpasaran anda lebih terserlah di luar sana.

CEPAT ! PROMOSI INI AKAN TAMAT PADA BILA-BILA MASA SAHAJA

SIAPA YANG MEMERLUKAN SERVIS PENGURUSAN LAMAN WEB INI?

CEPAT ! PROMOSI INI AKAN TAMAT PADA BILA-BILA MASA SAHAJA

BAGAIMANA KAMI MEMBINA LAMAN WEB ANDA

Carta Aliran Pembinaan Laman Web

FASA 1

FASA 1

Hari 1

Pembangunan Laman Web

  • Selepas temuduga selesai, laman web akan disediakan untuk anda lihat kembali dalam 7 hari bekerja.

[/vc_row]

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

FASA 2

Hari 2

Pembangunan Laman Web

  • Selepas temuduga selesai, laman web akan disediakan untuk anda lihat kembali dalam 7 hari bekerja.

FASA 3

[/vc_row]

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

FASA 4

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

FASA 5

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

CEPAT ! PROMOSI INI AKAN TAMAT PADA BILA-BILA MASA SAHAJA

OWNER DAN FOUNDER BUSINESS WAJIB TAHU NI !!!

70% customer yang membeli adalah kerana presentation produk kita.

+

Tidak perlu pening kepala, Serahkan semuanya kepada TEAM KAMI.

OWNER DAN FOUNDER BUSINESS WAJIB TAHU NI !!!

70% customer yang membeli adalah kerana presentation produk kita.

+

Tidak perlu pening kepala, Serahkan semuanya kepada TEAM KAMI.

APA KATA PELANGGAN KAMI

PELANGGAN -PELANGGAN KAMI

CEPAT ! PROMOSI INI AKAN TAMAT PADA BILA-BILA MASA SAHAJA

KENAPA PILIH KAMI?

Manfaat Hebat Jika Anda Pilih Kami.

Kami menubuhkan reputasi yang kukuh untuk produk atau perkhidmatan anda

Membolehkan anda fokus dalam perniagaan dan kami akan menguruskan laman web

Reka bentuk kami mesra mudah alih

Reka bentuk kami memastikan pengguna terpaku dengan perniagaan anda

Kami berusaha untuk mencapai hubungan jangka panjang dengan pelanggan kami

Terdapat banyak manfaat sekiranya anda memilih kami.

Kami boleh bantu anda dalam menubuhkan reputasi yang kukuh untuk produk atau perkhidmatan anda…

Membolehkan anda fokus dalam perniagaan dan kami akan menguruskan laman web anda.

Buat pengetahuan anda, reka bentuk kami adalah mesra mudah alih…

Dan kami memastikan pengguna terpaku dengan perniagaan anda!

Kami komited untuk membantu anda dan berusaha mencapai hubungan jangka panjang dengan pelanggan kami iaitu anda!

Anda tak perlu risau sekiranya anda masih terumbang ambing menggunakan laman web…

Kerana team kami akan sentiasa menyokong anda.

Team kami akan ajar anda melalui Support Channel selama SETAHUN!

Risau kami lambat respons? InsyaAllah kami akan cuba yang terbaik untuk membalas anda.

Kami akan cuba sebaik mungkin untuk respon anda secepat mungkin kerana kami tidak mahu buat anda menunggu.

MENGENAI KAMI

Kami disini untuk satu tujuan.

MERUPAKAN SYARIKAT BUMI PUTRA
Membantu perniagaan kecil untuk berjaya di online. Dengan 8 tahun pengalaman, kami tahu apa yang diperlukan oleh perniagaan kecil untuk berjaya di online.

 

Kami disini untuk membantu dengan penyelesaian yang mudah untuk mengembangkan perniagaan anda. Dengan sebab itulah servis lengkap kami disesuaikan dengan spesifikasi perniagaan anda dan unik mercerminkan industri yang anda ceburi.

 

Sama ada anda ingin membangunkan kehadiran di online yang baru, meningkatkan trafik di media sosial, melibatkan diri dengan pangkalan data pelanggan atau peringkat yang lebih tinggi pada enjin carian, kami mempunyai penyelesaian yang sempurna untuk anda.

 

Kami berhasrat untuk lihat anda lebih berjaya daripada pesaing anda. Itu adalah satu kepuasan bagi kami! Kami hanya mahu anda lihat hasil yang kami bawa dalam perniagaan anda supaya jualan anda meningkat dan mendorong perkembangan perniagaan anda.

Kami tidak mahu anda terus dibelenggu masalah memasarkan jenama anda. Kerana itu, kami ingin membantu anda merealisasikan matlamat pemasaran anda.

TEAM KAMI

Sedikit Lagi Mengenai Kami.

Firdaus Arif

Pereka Grafik Senior

Menyediakan grafik yang berkualiti tinggi mengikut maklumat yang diberi oleh pelanggan.

 

 

Muhammad Ali Bin Hyder Ali

Administrator

Membantu kakitangan yang lain dari segi fail, penyediaan dokumen dan bertanggungjawab terhadap prestasi syarikat.

 

 

Khatijah

Pakar Pengalaman Pelanggan

Membuat laporan dan menganalisis maklumat keperluan pelanggan, mengeluarkan butiran bil dan akaun pelanggan.

Norrazedah

Pereka Laman Web
Bertanggungjawab mereka bentuk dan susun atur letak laman web mengikut spesifikasi pelanggan.

 

 

 

Khairul Hanim

Content writer

Menghasilkan kandungan menarik untuk website, media sosial, dan semua jenis media pemasaran

Seperti yang kami sebutkan di atas, kami berada di sini hanya untuk satu tujuan sahaja. Kami nak bantu anda! Kami ingin lihat anda lebih berjaya daripada pesaing anda. Kami nak lihat perniagaan anda berkembang maju! Rangsangkan perniagaan anda sekarang dengan kami.

PEJABAT KAMI

CEPAT ! PROMOSI INI AKAN TAMAT PADA BILA-BILA MASA SAHAJA

HUBUNGI KAMI

Mari Kita Mulakan Projek Website

Hubungi Kami

Waktu Operasi

  • Isnin – Jumaat 9.00 p.m. –  6.00 p.m
  • Sabtu –  9.00 p.m. –  2.30 p.m
  • Ahad & Cuti Umum -Tutup

Isi borang dibawah untuk memudahkan team pakar kami membantu anda.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
    Sila pilih perkhidmatan yang nak team pakar kami bantu anda.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden