Pembangunan Web untuk era moden

Menumpu untuk menyampaikan penyelesaian pembangunan web yang tepat dan berkesan untuk peningkatan perniagaan.

Perkhidmatan Pembangunan Web

Tidak semua projek pembangunan IT berjaya. Kebanyakannya tidak memenuhi pasaran. Mengapa? Ia bergantung kepada syarikat. Portfolio, pengalaman, perkhidmatan pelanggan dan keupayaan SEO syarikat mesti dipertimbangkan sebelum anda menyewa syarikat pembangunan web anda. Fikirkan. Kemudian pilih.

Reka Bentuk Web
Penyelesaian E-Commerce
Pengembangan Perisian Custom
Pembangunan Aplikasi Web
Pembangunan Aplikasi Mudah Alih

Membangun Web Berbeza

Pembangunan Web Telah Berubah

Terdapat banyak kerangka pengekodan di luar sana yang digunakan untuk mempermudah proses reka bentuk web dan pembangunan sistem. Sistem Pengurusan Kandungan pada dasarnya membantu menyokong penciptaan kandungan digital. Syspro Web Development menggunakan WordPress, Drupal dan Magento, Laravel.

Kelemahannya ialah, banyak syarikat bergantung 100% pada sistem ini untuk membuat dan membangunkan web. Kami tidak. Apabila pelanggan mengemukakan keperluan yang melampaui batasan CMS dan plugin, kita tahu cara mengatasi mereka melalui pengekodan tegar dan penyesuaian.

Reka bentuk atau prestasi?

Sesetengah syarikat di luar sana hanya menekankan pada rupa dan nuansa laman web. Mereka mengorbankan prestasi untuk melihat profesional. Sesetengah hanya menumpukan pada sisi pengekodan, memastikan kadar prestasi dan fungsi berada di kedudukan tertinggi. Tetapi, mereka mengabaikan antara muka pengguna.

Di Syspro Web Development, kami memahami bahawa untuk projek pembangunan web untuk berjaya, kedua-dua ciri adalah sama pentingnya. Oleh itu, kami menyusun strategi. Kami pastikan kedua-duanya diberi penekanan yang sama. Hanya dengan laman web yang berpotensi, kami boleh mendapatkan kepercayaan pelanggan. Apabila mendapat kepercayaan, kita perlu menyampaikannya. Itulah prinsip Syspro Web Development.

Kriteria Perlu Ada Dalam Aplikasi Web

Sasaran Syspro Web Development adalah untuk menyampaikan projek yang tepat. Kami memastikan semua spesifikasi projek yang diminta oleh pelanggan dipenuhi.

Semua aplikasi web Syspro Web Development dibangunkan menggunakan kod yang cekap. Ini memastikan prestasi sistem yang lebih baik.

Kami bukan hanya membangun, kami mengoptimumkan dan mengekalkan aplikasi web untuk ketahanan dan ketahanan.

Semua dalam talian terdedah kepada risiko. Oleh itu, pelbagai langkah diambil untuk keselamatan terhadap malware dan serangan.

Guna semula mengurangkan masa dan duplikasi kod. Kami menggunakan modularity untuk peningkatan masa depan mudah.

Plugin dan integrasi pihak ke-3 dilakukan dengan betul untuk memastikan fungsi tidak dikompromi.

Proses Langkah Demi Langkah Pembangunan Web

Setiap laman web adalah unik. Kami mula mengumpulkan maklumat mengenai tujuan, objektif, sasaran dan perkhidmatan syarikat anda. Ia membantu untuk mendapatkan rupa dan nuansa laman web anda.hi.

Seterusnya, peta tapak berdasarkan keperluan dibangunkan. Ini bertindak sebagai panduan untuk pasukan pembangunan mengenai kandungan laman web dan teknologi yang digunakan.

Reka bentuk bermula. Di sini, prototaip laman web telah dibangunkan. Anda akan dihantar mengejek dan bertukar idea dengan perancang untuk reka bentuk tapak akhir yang ideal.

Masa untuk kod! Pada peringkat ini, kami menggunakan prototaip sebagai asas bagi pembangunan PHP untuk mewujudkan fungsi laman web. Kami memastikan untuk mengemaskini anda dengan kerap pada kemajuan.

Pasukan QA menguji setiap elemen di laman web semasa peringkat ini. Ini memastikan bahawa laman web memenuhi standard pembangunan web semasa dan ditingkatkan jika diperlukan.

Pelancaran saraf yang bermula bermula. Laman web ini dibuat secara dalam talian dan tersedia untuk semua, baik di dalam dan dalam platform global. Masa untuk turun ke perniagaan!

Stack Teknologi

Pasukan pembangunan kami mahir dalam pelbagai alat pembangunan dan persekitaran operasi. Kemudahan anda adalah kepakaran kami. Jika anda sudah memiliki laman web yang sedia ada, jangan bimbang! Marilah kita mengendalikannya. Kami boleh meningkatkan laman web anda tanpa mengira teknologi yang digunakan. Kami melakukan kedua-dua, membuat dan berinovasi.

PHP

MySQL

Java Script

Java

IOS

WordPress

Drupal

Magento

PrestaShop

Android

Buat Kedai Dalam Talian Sekarang

Statistik menyatakan bahawa penjualan e-dagang runcit global akan mencecah hampir $ 4.5 trilion menjelang 2021. Jangan ketinggalan.

Bina kedai online anda sekarang dan mengembangkan perniagaan anda. Di Syspro Web Development, kami menyediakan penyelesaian web e-dagang yang sangat mantap yang dilaksanakan. Penyelesaian web e-dagang disesuaikan kami mengendalikan trafik dalam talian yang tinggi setiap hari. Cukup pasang produk anda dan tonton pesanan bergegas! Sekali lagi ingat! Tiada pekerja mempromosikan produk anda 24/7. Hanya laman web sahaja!

Pembangunan Perisian Khas

Membangun perisian yang sesuai dengan perniagaan anda, bukannya satu yang sesuai. Perisian yang disesuaikan telah terbukti mendorong perniagaan untuk berjaya.

Perisian tersuai, tidak seperti perisian dibungkus dari luar yang direka untuk sekumpulan pengguna khusus dalam perbadanan. Keperluan setiap syarikat untuk sistem IT berbeza. Oleh itu, perisian yang disesuaikan adalah alat penting untuk membantu perniagaan menjalankan fungsi dan perkhidmatan tertentu. Ia membantu untuk mengautomasikan aliran kerja, menyelaraskan komunikasi, mempercepatkan masa laporan dan mengukuhkan keselamatan.

BERPENGALAMAN DALAM PERISIAN KHAS

Sistem Pengurusan Harta

Sistem Pengurusan Pelawat

Sistem Affliate

Sistem Pengurusan Kondo

Sistem Rujukan Agen

Soalan Lazim (FAQ)

1. Berapa lamakah masa untuk melengkapkan projek web?

Setiap projek web adalah berbeza. Magnitud dan kerumitan projek itu sering memberi impak kepada skala masa. Walau bagaimanapun, sekiranya pelanggan mempunyai tarikh akhir dalam fikiran, kami akan berusaha sebaik mungkin untuk memenuhi tarikh akhir. Biasanya, masa purata yang diperlukan untuk melengkapkan laman web standard mengambil masa 3-5 minggu, manakala laman web e-dagang boleh mengambil masa 6-7 minggu.

Perlu diingat bahawa kebanyakan projek hanya tertunda atau gagal memenuhi tarikh akhir kerana menunggu pelanggan menghantar lebih banyak bahan yang diperlukan, seperti imej dan kandungan. Ini boleh dielakkan dengan kerjasama yang tepat di sisi pelanggan.

2. Adakah anda menjamin bahawa tapak web saya disenaraikan di atas?

Tidak, kerana tidak mungkin sesiapa pun. Google dan enjin carian lain sering menukar algoritma mereka untuk memaparkan hasil carian yang paling relevan. Oleh itu, kebanyakan syarikat di luar sana sering melakukan kiat, menyesuaikan diri dengan algoritma terkini, untuk membantu pelanggan mereka mendapatkan penempatan yang tinggi dalam hasil carian. Ini benar-benar berisiko. Google dengan mudah boleh menghukum mereka yang menyalahgunakan SEO untuk peletakan yang lebih baik. Jadi, sewa syarikat pembangunan web dengan bijak!

Di Syspro Web Development, kami hanya menggunakan amalan White Hat SEO. Kandungan yang baik, susun atur yang baik dan usaha sosial dan pemasaran secara berterusan membawa kepada penempatan yang tinggi. Baca lebih lanjut mengenai SEO di sini.

3. Adakah terdapat kos tersembunyi dalam membangunkan projek web?

Tidak. Syspro Web Development adalah salah satu syarikat yang paling sedikit di Pulau Pinang untuk mempamerkan harga perkhidmatan kami secara terbuka. Ini membuktikan kebahagiaan kita. Semasa mesyuarat pertama dengan pelanggan kami, kami membincangkan semua keperluan dan bersetuju dengan harga yang sewajarnya. Memandangkan perubahan tidak dapat dielakkan dalam projek web, pelanggan kadang-kadang mengemukakan lebih banyak keperluan dan kadang-kadang mengubah skop projek. Oleh itu, kami akan membincangkan perubahan harga dengan pelanggan sebelum perubahan dilaksanakan.

4. Bagaimanakah cara mengemas kini tapak web saya?

Ini bergantung kepada teknologi web yang digunakan dalam membangunkan tapak web anda. Walau apa pun, dalam Syspro Web Development, kami menyediakan panduan dan arahan untuk terus mengekalkan dan mengemas kini laman web anda pada masa akan datang. Ini termasuk mengemas kini halaman atau produk individu di tapak web anda.

Sudah tentu, ia lebih digalakkan untuk syarikat pembangunan itu sendiri untuk terus mengekalkan laman web itu. Syspro Web Development sentiasa bersedia untuk membantu anda dengan perubahan atau penambahan masa depan di laman web anda.

5. Adakah anda membantu dalam meningkatkan laman web yang sedia ada?

Ya, kami akan lebih senang melihat laman web anda dan mula berbincang mengenai perubahan yang diperlukan. Oleh kerana kami berpengalaman dengan pelbagai teknologi, kami pasti akan membantu anda tanpa mengira teknologi yang digunakan untuk membangunkan web anda.

Berminat Meningkatkan Perniagaan Anda Melalui Web?

Kami membuat impian anda nyata dengan penyelesaian pembangunan web yang berkesan.