``JUALAN MERUDUM?

MEDIA SOSIAL TIDAK MENARIK?

JOM ONLINEKAN BISNES ANDA !! ``

CEPAT ! PROMOSI INI AKAN TAMAT PADA BILA-BILA MASA SAHAJA

MEDIA SOSIAL BOLEH MENGUNTUNGKAN ANDA

Bagaimana?

Pelanggan akan terus mencari nama bisnes anda secara online. Khususnya di media sosial, kerana pelanggan yakin terhadap sesuatu produk apabila mereka melihat siapakah anda di media sosial. Apabila pelanggan anda mencari anda di media sosial, sudah tentu enjin pencarian di media sosial tinggi, kerana pelanggan yakin terhadap sesuatu produk apabila mereka melihat siapakan anda di media sosial.
Membuatkan pelanggan anda percaya apabila melihat laman sosial anda. Dengan memberi maklumat dan gambaran produk yang menarik dan info yang jelas. Sudah tentu, pelanggan akan berasa yakin terhadap bisnes anda.

Kami akan membantu anda untuk melancarkan segala proses pemasaran anda supaya bisnes anda akan terus maju. Pada masa yang sama, ada team yang membantu anda menguruskan bisnes anda menerusi ‘online’, Iaitu bersama team kami, Syspro.

Anda akan mudah untuk mengenal pasti pelanggan potensi anda hanya melalui online sahaja. Ini akan menjimatkan masa anda untuk anda mencari siapakah pelanggan potensi anda. Dengan cara ini, anda tidak perlu untuk keluar dari ‘kawasan’ anda, hanya untuk mencari pelanggan potensi/target pelanggan anda. Di alam maya, anda hanya perlu duduk santai sambil menunggu pelanggan yang akan datang kepada anda.

Anda dapat menemui prospek anda mengikut target bisnes anda hanya melalui ‘online’ sahaja. Ini kerana, online anda dapat melihat ramai pelanggan yang aktif di media sosial. Sudah tentunya, ia adalah prospek yang bersesuaian untuk bisnes anda.Anda tak perlu bersusah-payah untuk mencari di mana pelanggan anda berada kerana, ianya semua nya di ONLINE!

Membolehkan anda tertumpu di production dan kerja-kerja dalaman . Biar hanya kami sahaja yang akan menguruskan media sosial anda supaya media sosial anda, terus tampak professional di mata pelanggan anda.

Informasi yang jelas bergantung kepada info yang kita beri. Jika anda bertemu dengan ramai pelanggan yang datang kepada premis/kedai anda, fikir sejenak, Adakah info tersebut sampai kepada pelanggan anda? Dengan adanya media sosial, pelanggan akan berulang kali baca info yang anda beri kepada mereka. Dengan adanya taktik ini, info yang diberi sudah tentu jelas dan tepat.

MASALAH TIADA PENGURUSAN YANG BAGUS BAGI MEDIA SOSIAL ANDA

Pelanggan sentiasa menilai anda sekiranya tidak mempunyai kepakaran Reka Bentuk Grafik. Mereka juga akan memandang dari sudut copywriting dan juga reka bentuk perniagaan. Pemilik perniagaan yang tidak ada kemahiran akan menjejaskan prestasi syarikat. Apabila pelanggan sangat teliti dengan setiap perkara, mereka akan mudah untuk mengesan kelemahan anda sehingga menyebabkan masalah bagi media sosial anda.

Pelanggan tidak akan tertarik apabila membaca copywriting anda yang lemah dan tiada daya tarikan kepada pelanggan untuk membeli. Copywriting adalah perkara yang penting untuk menjelaskan sesuatu produk supaya menampakkan syarikat anda adalah syarikat yang berpengetahuan luas. Jadi jika tiada kemahiran dalam pembuatan ayat pelanggan kurang yakin untuk berurusan dengan anda.
Anda tertanya, adakah pelanggan anda berpuas hati tentang info yang diberikan melalui posting anda? Ini membuatkan anda sentiasa berfikir sama ada pelanggan anda menyukai tentang perkhidmatan yang dilakukan atau tidak. Pelanggan bukan sahaja melihat dari sudut kelebihan sesuatu produk malah mereka juga akan melihat dari segi servis yang dilakukan di media sosial anda.

Adakah anda tahu kos untuk promote bisnes anda semakin meningkat? Tahukah anda bahawa kos yang akan dikeluarkan akan merugikan bisnes anda? Pada masa kini, kos tradisional yang digunakan seperti flyers dan brochure menggunakan kos yang tinggi. Dengan penghasilan alat pemasaran tersebut akan membuatkan anda mengeluarkan kos yang tinggi. Jadi, anda perlu memikirkan taktik yang lebih baik untuk memajukan bisnes anda tanpa mengeluarkan kos yang tinggi.

Dengan media sosial yang aktif, pelanggan akan percaya tentang bisnes anda. Jika anda sering membuat pengiklanan di media sosial, anda dapat meraih kepercayaan dan keyakinan pelanggan anda. Dengan cara ini pelanggan mudah untuk mengetahui produk apa yang dibuat. Jadi, untuk mengelakkan masalah yang berlaku semakin bertambah anda perlu memikirkan apa yang perlu dilakukan untuk mendapat keyakinan dari pelanggan sedia ada dan juga bakal prospek.

Adakah anda syok sendiri setiap kali anda posting dan pasti bahawa pelanggan akan terpegun melihat posting anda? Pelanggan tidak akan terus menyukai apa yang anda post tetapi mereka akan melihat satu persatu ayat dan gambar yang anda post di media sosial. Anda perlu memikirkan strategi untuk mengambil hati pelanggan dan menghasilkan posting yang “berprofesional” di media sosial anda.

Posting anda kemungkinan tiada isi kandungan atau content yang tepat untuk diberi kepada pelanggan anda. Mungkin pelanggan tidak akan mendapat maklumat lengkap yang lebih mendalam. Content adalah perkara yang penting dalam memasarkan sesuatu produk di media sosial anda. Dengan kewujudan media sosial ini, anda perlu memastikan maklumat yang tepat mengikut content yang diberi.

Apabila produk anda dapat memberi info yang jelas, ia boleh membantu untuk menarik minat pelanggan anda. Mengadakan strategi promosi jualan terhadap produk anda boleh mendapatkan perhatian daripada pelanggan sedia ada dan juga bakal prospek. Dengan kewujudan media sosial, pelanggan akan mudah mencari produk yang mengikuti citarasa mereka.

Info yang diberikan melalui visual atau copywriting tidak akan sampai kepada pelanggan. Tidak semua pelanggan yang mudah memahami apa yang anda buat. Design gambar juga memainkan peranan penting untuk menyampaikan sesuatu “mesej” kepada pelanggan dengan mudah. Untuk membuatkan bisnes anda tampak lebih maju anda perlu menambahkan maklumat yang sahih dan tepat untuk pelanggan faham di media sosial anda.

Kekangan masa akibat pengurusan bisnes, membuatkan anda tidak bersemangat untuk memikirkan tentang grafik dan copywriting. Mungkin juga anda kurang mahir dalam copywriting kerana tidak pernah melakukan atau merangka sesuatu ayat di media sosial. Grafik dan copywriting adalah satu gabungan yang mantap yang harus dilakukan untuk bisnes anda. Dengan cara sebegini, ia mampu mengurangkan masalah yang berlaku apabila pelanggan melihat produk anda di media sosial.

Jika media sosial anda tidak aktif, pelanggan akan fikir bahawa anda sebenarnya seorang SCAMMER. Jika posting anda kelihatan “biasa-biasa” di media sosial juga boleh membuatkan pelanggan tidak yakin untuk berurusan. Media sosial sangat penting bagi bisnes anda, jadi anda perlu memastikan setiap posting yang dibuat adalah tepat dan sampai kepada pelanggan yang membaca.

 

CEPAT ! PROMOSI INI AKAN TAMAT PADA BILA-BILA MASA SAHAJA

AKIBAT TIADA PENGURUSAN YANG BAGUS BAGI MEDIA SOSIAL ANDA

Jika anda tiada grafik bisnes yang kreatif sudah tentu pelanggan akan was-was dengan perniagaan anda. Grafik memainkan peranan penting untuk buat para pelanggan terus terpandang denngan bisnes anda. Grafik juga penting supaya pelanggan percaya dan menganggap bahawa anda sebagai para usahawan yang berjaya.

Jika tiada pengurusan yang baik, pasti pelanggan akan terus lari dari melihat dan mengetahui tentang produk anda. Apa yang perlu anda lakukan adalah dengan menunjukkan bahawa media sosial anda tampak aktif, kerana itu akan melabelkan anda seorang yang professional.

Target audiens anda akan kekal dalam jumlah yang sama, bayangkan berapa ramai yang aktif di media sosial? Anda mungkin mempunyai lebih daripada target jangkaan anda.

Peluang untuk anda besarkan bisnes anda melalui media sosial tidak digunakan dengan sebaik mungkin kerana di media sosial, anda mempunyai lebih banyak pelanggan berpotensi yang akan membeli produk/perkhidmatan anda tanpa anda sangka.

Jika anda mempromosikan produk anda tetapi media sosial anda kelihatan tidak begitu aktif, sudah tentu ini akan menimbulkan rasa ragu-ragu pelanggan terhadap bisnes anda

Pelanggan akan melihat anda seorang yang tidak sistematik. Sebenarnya, pelanggan akan terpukau terhadap produk anda atas dasar melihat cara anda menguruskan media sosial sahaja. Jika anda tidak aktif, apakah pandangan pelanggan terhadap bisnes anda?

Target audiens anda tidak akan tahu bahawa produk anda wujud di media sosial kerana tiada apa – apa info yang menarik. Ini amat merugikan para usahawan seperti anda, kerana anda mungkin terlepas untuk menonjolkan bisnes anda kepada pelanggan berpotensi.

Sesetengah syarikat, tiada penjenamaan yang kuat menyebabkan pasaran bisnes semakin jatuh dan merudum. Apa yang anda perlu lakukan adalah dengan aktifkan media sosial anda dengan posting-posting yang menarik.

Anda masih menggunakan promosi secara tradisional? Kos yang digunakan begitu mahal berbanding mempromosi produk anda melalui media sosial sahaja. Ini akan menganggu urusan sistem kewangan anda kerana anda kemungkinan menggunakan kos yang tinggi hanya untuk tujuan menaikkan penjenamaan bisnes anda di mata pelanggan sahaja.

Semestinya, pelanggan akan melihat dahulu produk kita di media sosial. Jika media sosial kita aktif, sudah tentu pelanggan akan percaya terhadap bisnes kita.

Kemungkinan anda tahu bahawa produk anda akan lebih maju ke hadapan tetapi tiada content ataupun cara yang menarik pelanggan anda untuk membuat pembelian yang drastik hanya dengan sekali pandang sahaja.

Grafik dan ‘copywriting’ memainkan peranan penting. Jika anda tidak mahir kedua-duanya, pelanggan anda berkemungkinan tidak dapat menggambarkan apakah produk yang dijual. Apakah info tentang produk anda ini?

Produk anda berkemungkinan sama dengan peniaga yang lain, tetapi peniaga yang lain mempunyai ramai pelanggan berbanding anda. Mengapa? Kerana media sosial yang aktif punca utama kenapa pelanggan anda terus setia bersama anda.

CEPAT ! PROMOSI INI AKAN TAMAT PADA BILA-BILA MASA SAHAJA

``PENYELESAIAN DARIPADA TEAM KAMI``

CEPAT ! PROMOSI INI AKAN TAMAT PADA BILA-BILA MASA SAHAJA

MANFAAT HEBAT MEMILIH KAMI

Mendahului pesaing

Pastinya lebih murah

Identiti Profesional

Mendapat kepercayaan pelanggan

Lebih menarik pelanggan untuk membaca

Kenalan lebih meluas

Pelanggan berpuas hati

Komunikasi lebih tersusun

Perniagaan dikenali ramai

Menunjukkan perspektif yang bagus

Bertindak berdasarkanpermintaan, bukan syok sendiri

``WOW FACTOR`` dalam posting

Content mesej yang berkesan mewujudkan dengan audience

Kualiti tinggi

Bina Kepercayaan

Kebolehpasaran lebih terserlah

Pelanggan mendapat info tentang perniagaan kita

Pelanggan lebih cenderung pilih produk anda

Isi/ gambar yang lebih eye catching

CEPAT ! PROMOSI INI AKAN TAMAT PADA BILA-BILA MASA SAHAJA

SIAPA YANG MEMERLUKAN SERVIS PENGURUSAN GRAFIK MEDIA SOSIAL DAN COPYWRITING INI?

CEPAT ! PROMOSI INI AKAN TAMAT PADA BILA-BILA MASA SAHAJA

BAGAIMANA KAMI MENGURUSKAN MEDIA SOSIAL ANDA

Carta Aliran Pengurusan Media Sosial Anda

Produk anda berkemungkinan sama dengan peniaga yang lain, tetapi peniaga yang lain mempunya ramai pelanggan berbanding anda. Mengapa? Kerana media sosial yang aktif punca utama kenapa pelanggan anda terus setia bersama anda.

FASA 1

HARI 1

Temuduga Memahami Bisnes Anda

Temuduga di jalankan selama 30 minit melalui talian telefon bersama wakil syarikat anda untuk kami memahami kehendak bisnes.

FASA 2

Hari 2
Mereka Bentuk Konsep

 • Satu group telegram app (Sama seperti Whatsapp) dibuka untuk memudahkan komunikasi di antara Team Kami dan Team Anda. Contoh perbincangan dalam group:
  • Pengesahan Design.
  • Memberi info login Panel Kawalan.
  • Akses Google Drive Unlimited.
  • Lapor Masalah
  • Pertanyaan Kemas kini

Anda menerima kajian dan reka bentuk konsep.

Anda perlu mengesahkan reka bentuk konsep dan copywriting yang yang kami buat melalui group telegram app.

FASA 3

Hari 3

Membina Platform Komunikasi

Panel kawalan (CRM) anda akan diaktifkan. Anda sudah boleh melihat laporan dan perkembangan terkini secara LIVE

[rev_slider alias=”crm platform”]

Unlimited Google Drive akan diaktifkan untuk anda. Anda boleh perlu gunakan akaun ini untuk upload segala image dan video anda. Pasukan kami akan mengakses dan menggunakannya untuk tujuan design.

FASA 4

HARI 4
Pelancaran Post di Media Sosial

Anda mula melihat posting dari kami di platform media sosial :

 • Facebook / Instagram / Youtube

Setiap post akan dijadualkan ikut masa Optimum supaya mendapat capaian yang tinggi.

FASA 5

Laporan Mingguan

Laporan mingguan akan dihantar melalui email dan juga boleh periksa di panel kawalan (CRM)

FASA 6

Berterusan / Bulanan

Posting media sosial  akan  berjalan dalam semua platform (Facebook, Instagram) serentak.

Anda perlu mengaktifkan langganan bulanan setiap kitaran 30 hari supaya mendapat servis yang berterusan.

Log masuk ke panel kawalan(CRM) dan mengesan prestasi.

Hubungi kami untuk pengiklanan post, staff kami akan uruskan bajet anda.

Naik taraf pakej media sosial untuk meningkatkan kuantiti post dari masa ke semasa. Team akan bantu anda.

CEPAT ! PROMOSI INI AKAN TAMAT PADA BILA-BILA MASA SAHAJA

OWNER DAN FOUNDER BUSINESS WAJIB TAHU NI !!!

70% customer membeli adalah sebab presentation produk kita.

+

Tidak perlu pening kepala, Serahkan semuanya kepada TEAM KAMI.

PELANGGAN -PELANGGAN KAMI

CEPAT ! PROMOSI INI AKAN TAMAT PADA BILA-BILA MASA SAHAJA

TESTIMONI

CEPAT ! PROMOSI INI AKAN TAMAT PADA BILA-BILA MASA SAHAJA

KENAPA PILIH KAMI?

Manfaat Hebat Jika Anda Pilih Kami.

Kami menubuhkan reputasi yang kukuh untuk produk atau perkhidmatan anda

Membolehkan anda fokus dalam perniagaan dan kami akan menguruskan media sosial bisnes anda

Grafik dan penggunaan ayat yang menarik di media sosial

Kualiti penyampaian kami memberikan kepastian tinggi tentang penglibatan pengguna

Kami berusaha untuk mencapai hubungan jangka panjang dengan pelanggan kami

MENGENAI KAMI

Kami disini untuk satu tujuan.

MERUPAKAN SYARIKAT BUMI PUTRA

Membantu perniagaan kecil untuk berjaya di online. Dengan 8 tahun pengalaman, kami tahu apa yang diperlukan oleh perniagaan kecil untuk berjaya di online.

 

Kami disini untuk membantu dengan penyelesaian yang mudah untuk mengembangkan perniagaan anda. Dengan sebab itulah servis lengkap kami disesuaikan dengan spesifikasi perniagaan anda dan unik mercerminkan industri yang anda ceburi.

 

Sama ada anda ingin membangunkan kehadiran di online yang baru, meningkatkan trafik kepada media sosial yang sedia ada, melibatkan diri dengan pangkalan data pelanggan atau peringkat yang lebih tinggi pada enjin carian, kami mempunyai penyelesaian yang sempurna untuk anda.

TEAM KAMI

Sedikit Lagi Mengenai Kami.

Firdaus Arif

Pereka Grafik Senior

Menyediakan grafik yang berkualiti tinggi mengikut maklumat yang diberi oleh pelanggan.

 

 

Muhammad Ali Bin Hyder Ali

Administrator

Membantu kakitangan yang lain dari segi fail, penyediaan dokumen dan bertanggungjawab terhadap prestasi syarikat.

 

 

Khatijah

Pakar Pengalaman Pengguna

Membuat laporan dan menganalisis maklumat keperluan pelanggan, mengeluarkan butiran bil dan akaun pelanggan.

Norrazedah

Pereka Laman Web
Bertanggungjawab mereka bentuk dan susun atur letak laman web mengikut spesifikasi pelanggan.

 

 

 

Nur Izzah Nabilah

Pemasar Media Sosial

Menguruskan kempen pemasaran baru, promosi jenama atau produk untuk syarikat di media sosial

PEJABAT KAMI

CEPAT ! PROMOSI INI AKAN TAMAT PADA BILA-BILA MASA SAHAJA

CEPAT !!! TAWARAN INI ADALAH TERHAD DAN TIDAK AKAN KEKAL LAMA...

Inilah sebabnya… Kami hanya ambil 80 tempahan terawal sahaja terawal sahaja, supaya kualiti servis kerja terjamin untuk anda. Apabila slot penuh promo ini akan dihentikan.. dan tidak akan dapat lagi…

 

Jika halaman ini masih di sini, maka tawaran itu sedang berlangsung. Tetapi saya berhak untuk menariknya pada bila-bila masa tanpa notis.

 

Untuk memastikan anda tidak terlepas, bertindak sekarang!

Pricing table with an Table ID of "social" is not defined.

INI ADALAH TANPA TAWARAN TERHAD, DAPATKANYA SEBELUM TAMAT PROMOSI...

 • PROMOSI INI AKAN TAMAT BILA-BILA MASA SAHAJA
 • JANGAN LEPASKAN PELUANG INI
 • Kami mampu beri harga rendah kerana...
 • Kami menggunakan sistem teknologi canggih
 • mengurangkan tenaga pekerja...
 • Bandingkan harga kami...

Pricing table with an Table ID of "social" is not defined.

INI ADALAH TANPA TAWARAN TERHAD, DAPATKANYA SEBELUM TAMAT PROMOSI...

 • PROMOSI INI AKAN TAMAT BILA-BILA MASA SAHAJA
 • JANGAN LEPASKAN PELUANG INI
 • Kami mampu beri harga rendah kerana...
 • Kami menggunakan sistem teknologi canggih
 • mengurangkan tenaga pekerja...
 • Bandingkan harga kami...

Frequently Ask Questions (FAQs)

We will take care of your social media. You do not have to bother to post anymore because our team will solve all your problems.
We will divide the full post within a month. If you have your own schedule, we will customize the post according to your schedule.
You will go through the information gathering process that we will make a phone call and get your information. We will also ask you to fill in all the information we need on the form we will send.
We will first get product-related information so that the graphics produced are in line with your products and your target audiences.
We will implement strategies to get information from your competitors and do analysis. We will discuss interesting ideas and get the right info before doing copywriting. Different moods will also be applied in copywriting in order to engage with customers.
We will update your Facebook and Instagram accounts. We will take care of everything and you only watch the progress.
The price offered is monthly but we recommend you to renew the project payment. This is because social media platforms are more important to be updated regularly and actively.
Yes. We provide credit / debit. The interest rate is 0%.
We support all banks and you just need to select the appropriate bank and continue the payment.
Yes. Timeline cover is FREE! We provide FREE timeline cover as a sign of our appreciation as you become our customer.
Through the Portal that we will create. Then, you can fill in all the information systematically and bordersless.
Of course we do the right copywriting with your products because we will do research beforehand about your products and company.
Monthly reports will be provided upon completion of all projects and consultations given to grow your online business for FREE!
Our posting date will be decided according to the package you take. But, if you have your own posting date, we will adjust the date according to your calendar.
Our system is sophisticated and our team is always ready to welcome your problems. We also always give our best in every project and many customer are satisfied with our services.
You can renew with the same package / upgrade / downgrade. If you are confused to make a choice, you can ask for advice from us. We will help you.
Subscriptions are made in full payment.
Contact our team. Then, after we receive your first payment, the subscription will be activated.
We provide the service and you can contact our team for advice. We are ready to help you.
Of course our graphic design is attractive and in high resolution suitable for all types of screen displays. Our graphics also support iOS and Android operating systems.

HUBUNGI KAMI

Mari Kita Mulakan Projek Media Sosial

Hubungi Kami

Waktu Operasi

 • Isnin – Jumaat 9.00 p.m. –  6.00 p.m
 • Sabtu –  9.00 p.m. –  2.30 p.m
 • Ahad & Cuti Umum -Tutup

Isi borang di bawah untuk sebarang pertanyaan lanjut