TAWARAN EKSKLUSIF UNTUK :

PERHATIAN: PEMILIK PERNIAGAAN YANG MEMBURU UNTUK MENINGKATKAN JUALAN MEREKA

 

“BUTIRAN PADAT DAN BERKUALITI TENTANG RAHSIA GRAFIK DAN COPYWRITING YANG TIDAK DAPAT DI TEMPAT LAIN SELAIN DI SINI – DAPATKAN EBOOK SEGERA SEMENTARA PROMOSI MASIH BERJALAN

CEPAT! TAWARAN EBOOK SERENDAH RM29 BAKAL BERAKHIR

8127280f-9b9e-4e2c-87c9-60638e8b00bc

Hasilkan Konten Yang Menjual

Hasilkan Konten Yang Menjual

068fb91b-69f1-420b-bb87-2299613e1dac
f8794d5b-67bb-4849-b49d-d92f17e25cbc

Apabila rekaan grafik dan copywriting yang WOW bergabung, ia dapat menarik perhatian pelanggan. Ini adalah faktor anda dapat melebarkan sayap empayar perniagaan anda dan berkembang dengan lebih jauh.

CEPAT! TAWARAN EBOOK SERENDAH RM29 BAKAL BERAKHIR

8127280f-9b9e-4e2c-87c9-60638e8b00bc
“MUNGKIN BUKU TENTANG
GRAFIK DAN COPYWRITING YANG PALING LENGKAP PERNAH DITULIS UNTUK ANDA SEMUA…”

Kepada anda semua yang nak belajar grafik dan copywriting, anda tahu tak anda boleh belajar sendiri dan mahir dalam dua perkara ini dalam 30 HARI SAJA hanya dengan berpandukan ebook RM29 ini?!

 
Saya nak kongsikan sesuatu. Sekiranya anda ingin membuat pembeli membanjiri perniagaan anda dan membuat mereka MEMINTA anda untuk menjual produk dan perkhidmatan anda kepada mereka, ini akan jadi buku paling penting yang perlu anda baca.
 
Inilah sebabnya: Dengan ebook yang sepatutnya bernilai RM199 tetapi saya berikan tawaran istimewa serendah RM29 yang ada 177 muka surat, anda dapat meningkatkan respon pelanggan dengan grafik yang menarik dan copywriting yang mempengaruhi pemikiran pelanggan!
 
Bayangkan… Sekiranya anda berpandukan teknik dan taktik yang diajar dalam ebook ini, anda dapat mengurangkan kos pengiklanan untuk bisnes anda dan dapat melonjakkan jualan dalam masa yang sama, apa perasaan anda?

SEBELUM

SELEPAS

Bukan saja anda dapat jadi bijak bisnes online, namun anda juga dapat menguasai dua elemen yang sangat penting untuk konten media sosial iaitu grafik dan copywriting.

SIAPA YANG MEMERLUKAN ‘RAHSIA GRAFIK DAN COPYWRITING’ NI?

  • Adakah anda seorang perunding atau adakah anda menyediakan servis apa-apa dan ingin bangun setiap pagi berdepan dengan mesej yang ramai ingin mendapatkan servis anda?
  • Adakah anda menjual apa-apa produk yang memerlukan lebih banyak pelanggan untuk membeli dengan anda?
  • Adakah anda seorang penjual makanan dan minuman yang terpaksa buat kerja lebih masa untuk menjual stok makanan dan minuman anda yang lambat sangat nak habis?
  • Adakah anda mempunyai kedai perabot, restoran, perniagaan katering, yang anda ingin lihat pelanggan beratur panjang di depan kedai anda?
  • Adakah anda seorang penjual baju kurung, tudung, baju melayu, dan kurta – yang mahukan pelanggan membanjiri butik anda dan mempunyai wang tunai yang menunggu untuk membeli dengan anda?
  • Adakah anda seorang ejen bagi produk penapis air yang perlu capai target jualan setiap bulan?
  • Adakah anda pemilik agensi pelancongan yang buntu nak dapatkan pelanggan dalam keadaan sekarang?
 
Sekiranya anda menjawab “ya” untuk salah satu daripada pertanyaan di atas, anda harus mencuba “Rahsia Grafik dan Copywriting” ini untuk bisnes anda sendiri.
 
Anda dapat lihat kesannya pada perniagaan anda dan anda jadi bijak bisnes online.

Hampir 2000 buku ini dimuat turun dalam KURANG 2 MINGGU sahaja sewaktu tawaran super early bird PERCUMA dijalankan sebelum ini!

 
Buku ini sudah viral di semua tempat dan tinggal anda saja yang belum dapatkannya lagi. Takkan anda masih nak tunggu dapatkannya sehingga harga sudah menaik ke RM199?
 
Buat keputusan sekarang dan jangan tunggu lagi! Sales tinggi anda sedang menanti untuk masuk dan anda perlu dapatkan segera ebook dengan harga serendah RM29 khas untuk seribu orang saja! Adakah anda tergolong dalam golongan orang yang bertuah itu?

Dengar sini. Selain daripada harga buku yang tak masuk akal serendah RM29 saja, buku ini juga sangat mudah dibaca dan tidak membuang masa anda untuk terus menerus belajar tentangnya…

 
Anda akan mendapat strategi untuk pengurusan grafik dan copywriting media sosial anda seperti di Facebook™ dan Instagram™ , dan anda dapat mempraktikkannya TERUS untuk media sosial anda…
 
Bagi meningkatkan penjualan perniagaan anda secara dramatik. Anda tak perlu menghabiskan banyak wang untuk kelas online yang beribu-ribu ringgit hanya untuk belajar grafik dan copywriting sahaja dan jadi bijak bisnes online.

CEPAT! TAWARAN EBOOK SERENDAH RM29 BAKAL BERAKHIR

8127280f-9b9e-4e2c-87c9-60638e8b00bc
BAGAIMANA BUKU INI BOLEH MENGUBAH KEADAAN BISNES DAN KEHIDUPAN ANDA SEKARANG…


Mungkin anda tertanya-tanya, “Apa yang saya akan dapat melalui buku ini? Betul ke buku ni berkesan untuk bisnes saya?” “Betul ke saya boleh jadi bijak bisnes online?”

 
Saya tak salahkan anda kalau anda berfikir sebegitu. Sebab tu, saya akan terangkan bagaimana Rahsia Grafik dan Copywriting ini boleh mengubah bisnes dan kehidupan anda sekarang…

#1. Buku ini mudah dipelajari oleh semua lapisan masyarakat.

Formula yang mudah diikuti oleh setiap golongan sama ada tua, muda, lelaki, perempuan.


#2. Formula yang sesuai diguna pakai oleh semua industri.

Tidak kira anda dalam bidang apa pun, formula grafik dan copywriting yang dikongsi dalam buku ini sesuai untuk semua dan bakal membuahkan hasil!


#3. Anda tidak lagi ketandusan idea.
Untuk menghasilkan grafik yang menarik mata pelanggan dan ayat copywriting iklan yang pelbagai.

INI ANTARA EMAS YANG ANDA AKAN TEMUI DALAM BUKU INI

#1. Tips dan trik reka bentuk grafik untuk membantu anda menghasilkan grafik yang lebih menarik (Jadi pereka grafik yang hebat dalam masa yang singkat!) – Muka Surat 14

#2. Strategi menyesuaikan teks dalam grafik supaya grafik anda tidak serabut. (Prospek anda berasa seperti DIKEPUNG kerana asyik teringat-ingat dengan grafik anda) – Muka Surat 37

#3. Betul ke anda boleh hasilkan grafik walaupun anda bukan seorang pereka grafik hanya berpandukan formula buku ini? – Muka Surat 62

#4. Bagaimana nak tentukan sasaran audiens yang tepat untuk bisnes anda (Anda tak akan bazirkan wang pengiklanan anda lagi lepas ni!) – Muka Surat 22

#5. Cara menghasilkan copywriting yang membuat pelanggan anda sukar menolak tawaran anda, yang secara praktikal membuat prospek anda TERPAKSA JUGA BELI produk atau perkhidmatan anda – Muka Surat 89

#6. Rahsia jampi prospek menjadi pelanggan kurang 5 saat… Strategi mudah ini memberi anda kekuatan untuk meyakinkan prospek beli dengan anda dan BERSAING dengan pesaing anda dengan lebih MANTAP! – Muka Surat 145

#7. Dapatkan cara paling utuh untuk membuat prospek anda tekan butang Like dan berkongsi post anda kepada kenalan mereka – Muka Surat 93

#8. Tak perlu susah-susah lagi fikir gabungan warna apa yang terbaik untuk disesuaikan dalam grafik anda. Prospek anda mesti berhenti lama di posting anda! – Muka Surat 44

#9. Duduk berehat di rumah sambil minum kopi pun boleh mereka grafik! Itulah penangan hebat aplikasi mereka grafik hanya di telefon. – Muka Surat 73

#10. Elakkan berkongsi beberapa gambar yang dilarang dalam Facebook™ (Jimatkan masa dan tenaga anda daripada menghasilkan gambar-gambar berikut) – Muka Surat 83

#11. Pujuk prospek dengan copywriting yang menunjukkan kelebihan produk, prospek mesti tak sabar-sabar nak beli – Muka Surat 128

#12. Asah skil copywriting anda dengan perkara yang paling penting iaitu headline. (Jangan terkejut kalau prospek jadi beli dengan anda hanya kerana headline saja.) – Muka Surat 146

#13. Bagaimana hendak tentukan Avatar Pelanggan dan sasar tepat ke mereka? Belajar teknik mudah ini dan anda tidak akan diabaikan prospek lagi selepas ini! – Muka Surat 134

#14. Kumpul maklumat prospek dengan mudah dan dengan mudah juga prospek datang terus ke produk anda. – Muka Surat 119

#15. Dapatkan data titik sakit prospek dan anda boleh MAHIR menjentik emosi prospek sehingga mereka jatuh ke tangan anda! – Muka Surat 135

TETAPI BISNES SAYA BERBEZA DAN TAKTIK INI TIDAK AKAN MENJADI UNTUK BISNES SAYA …
Mungkin anda ada mengeluarkan kata-kata sepert inikepada diri anda atau orang sekeliling ada mengatakan sebegitu. Namun, tahukah anda jika anda ada mengatakan ayat seperti ini…
 
“Bagus juga formula yang diajar dalam ni tapi macam tak sesuai je dengan perniagaan saya… ”
 
Saya nak beritahu, anda ada tanggapan yang SALAH! Saya boleh JAMIN anda…
 
Anda akan dapat lihat kesan positif yang terjadi pada bisnes anda selepas anda praktikkan formula ini. Pasti akan ada perbezaan berbanding dengan yang dulu kerana anda sudah jadi bijak bisnes online!
 
Selepas anda membaca buku ini …
ANDA AKAN TAHU CARA MENDAPATKAN PROSPEK BERLARI-LARI KE ARAH ANDA DAN ANDA BOLEH MENJANA LEBIH BANYAK JUALAN!
Dan anda akan melakukan semuanya tanpa menggunakan taktik penjualan memaksa yang ketinggalan zaman…. tanpa harus meminta prospek anda untuk berjumpa dengan anda dan meyakinkan prospek bahawa anda adalah orang yang harus mereka cari.
 
Sebaliknya, anda akan mempunyai prospek yang memburu untuk membeli produk atau perkhidmatan anda, hanya kerana grafik dan copywriting anda yang betul-betul menyentuh titik sakit mereka. Semua ini dapat dilakukan kerana rahsia grafik dan
copywriting ini berfungsi.
 
Semua ini dapat dilakukan kerana rahsia grafik dan copywriting ini berfungsi.
 
Buku ini mengandungi setiap rahsia penjualan untuk membanjiri perniagaan anda dengan prospek yang ramai dan permintaan dari luar ‘memohon untuk membeli’ yang saya sendiri gunakan dalam perniagaan saya.
 
Dan semestinya saya juga mahukan anda berjaya dan jadi bijak bisnes online!

CEPAT! TAWARAN EBOOK SERENDAH RM29 BAKAL BERAKHIR

8127280f-9b9e-4e2c-87c9-60638e8b00bc
KENAPA SAYA BOLEH BAGI BUKU INI DENGAN TAWARAN SERENDAH RM29?
Sebenarnya ada tiga sebab …
1. Sebagai kaedah menunjukkan saya benar-benardapat menolong anda tanpa bercakap besar. Saya hendak tunjukkan kepada anda semua buku ini dihasilkan berdasarkan pengalaman saya dalam perniagaan selama 8 tahun. Banyak air mata dan keringat yang keluar untuk jadi berjaya seperti sekarang. Saya juga mahu anda berjaya!
 
2. Untuk menghindarkan anda membazir masa. Kejayaan tidak datang dengan mudah dan memerlukan kerja keras yang mungkin makan bertahun lamanya. Tidak ada yang berjaya merealisasikan impian mereka tanpa ada semangat dan kerja keras. Ini adalah cara saya meringankan beban kerja keras anda dan buatkan anda bijak bisnes online. Anda boleh anggap buku ini sebagai sebuah peta yang tepat. Alangkah indahnya jika saya dapat formula ini sewaktu saya mula-mula menjalankan perniagaan 8 tahun lepas.
 
3. Dan saya tidak mahu anda susah hati dan tidak senang duduk. Dalam dunia ini, semua orang ada impian untuk berjaya. Tidak kisah lah sama ada anda ingin berjaya dalam bisnes atau jadi bijak bisnes online. Yang penting, anda mampu untuk naik tarafkan bisnes anda sendiri untuk jadi lebih baik dan berjaya pada masa akan datang.
 
Dan supaya anda lebih jelas…
 
Saya tidak memaksa anda untuk muat turun buku ini sekarang juga. Terserah kepada anda untuk dapatkan bila-bila masa saja buku RM29 ini…
 
Yang pentingnya anda kena tahu, jika anda terlepas untuk dapatkan harga promosi ini, harga akan dinaikkan dan peluang harga serendah ini tidak akan datang untuk kali kedua!
 
Harapan saya ialah anda akan menyukai buku ini dan ini akan menjadi permulaan yang baik bagi perniagaan anda untuk tahun-tahun akan datang. Namun apa-apa pun, anda perlu….

CEPAT! TAWARAN EBOOK SERENDAH RM29 BAKAL BERAKHIR

8127280f-9b9e-4e2c-87c9-60638e8b00bc

CEPAT!

PROMOSI RM29 SANGAT TERHAD DAN TAK LAMA!

Inilah sebabnya … Kami tawarkan ebook dengan harga yang tak masuk akal ni dengan hanya RM29 khas untuk 1000 orang sahaja dan apabila promosi ini tamat, harga akan dinaikkan dan anda harus bayar lebih tinggi untuk mendapatkannya! 
 
Sekiranya halaman ini masih ada di sini, maka tawaran RM29 masih berjalan seperti biasa. Tetapi saya berhak menariknya pada bila-bila masa saja tanpa ada pemberitahuan.
 
Untuk memastikan anda tidak ketinggalan menjadi bijak bisnes online, anda harus bertindak sekarang juga…
BONUS: TEMPLAT KALENDAR KONTEN MEDIA SOSIAL PERCUMA YANG DIPERLUKAN SETIAP USAHAWAN
Benar! Sebagai BONUS, saya akan beri Templat Kalendar Konten Media Sosial secara PERCUMA saja! Semua ini anda boleh dapatkan dalam buku ini.
 
Kalendar Konten Media Sosial memudahkan anda untuk mengatur jadual posting anda di media sosial mengikut tarikh yang ditetapkan…
 
Bila anda sudah menyusun jadual posting dengan lebih sistematik, semestinya konten di media sosial anda akan sentiasa konsisten dan anda anda boleh jadi bijak bisnes online.
Masih lagi tak nak muat turun buku ni?
 
Satu perkara yang saya perhatikan sepanjang saya berada dalam bidang perniagaan online ini adalah …

CEPAT! TAWARAN EBOOK SERENDAH RM29 BAKAL BERAKHIR

8127280f-9b9e-4e2c-87c9-60638e8b00bc
KEBANYAKAN ORANG HANYA ‘BERHARAP’ DAN ‘BERDOA’ BAHAWA PERJALANAN PERNIAGAAN MEREKA AKAN MENJADI LEBIH MUDAH, YANG SEBENARNYA MEREKA PERLU BUAT ADALAH BUAT LEBIH BAIK!
Saya dulu juga pernah melalui liku-liku perniagaan… Pengalaman selama 8 tahun dalam industri perniagaan online membuatkan saya tahu apa yang diperlukan pelanggan di luar sana.
 
Tapi semua ini tidak akan terjadi sekiranya saya sendiri tidak mempraktiskan formula Rahsia Grafik dan Copywriting ini.
SUDAH RAMAI YANG MENDAPATKAN BUKU INI, TAK MUNGKIN ANDA NAK TENGOK SAJA? MUAT TURUN SEKARANG SEMENTARA PROMOSI MASIH BERJALAN!
Promosi Early Bird sudah TAMAT! Cepat dapatkan ebook bernilai RM29 sekarang sebelum anda terpaksa bayar dengan nilai yang lebih tinggi. Jangan lakukan kesilapan yang sama lagi dan jangan tunggu lama-lama untuk dapatkan suatu pulangan yang lumayan terhadap bisnes anda!
 
Seperti yang saya sudah jelaskan, buku ini bernilai RM199 tetapi untuk anda yang nak dapatkan ebook ini hari ini, anda akan dapat ebook bernilai RM29 sahaja! Anda mungkin tidak akan jumpa buku selengkap ini yang mengupas formula dan rahsia grafik dan copywriting. Apalah sangat RM29 jika nak dibandingkan dengan anda yang terpaksa berjaga setiap malam sampai pecah kepala nak naikkan sales dan tingkatkan pelanggan. Ini lah masanya untuk anda bertindak menjadi bijak bisnes online!
 
Anda boleh isi borang di bawah untuk dapatkan buku ini sekarang juga! Kongsikan bersama kami hasil positif yang berlaku dalam perniagaan anda setelah anda mengamalkan dan mempraktiskan formula dalam buku ini.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
    Sila pilih perkhidmatan yang nak team pakar kami bantu anda.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

CEPAT! TAWARAN EBOOK SERENDAH RM29 BAKAL BERAKHIR

8127280f-9b9e-4e2c-87c9-60638e8b00bc
Kami akan berkongsi tip-tip pemasaran digital secara percuma mengikut isu semasa kepada anda dengan menggunakan maklumat yang anda berikan. Kami akan bagi menghubungi anda mengenai kandungan, produk, dan perkhidmatan kami yang relevan. Keselamatan anda sentiasa diutamakan dalam apa juga yang kami lakukan. Kami komited untuk melindungi dan menjaga privasi anda. Untuk maklumat lebih lanjut, lihat