Mesej Terima Kasih

Terima kasih kerana sudi meluangkan masa untuk menjawab soal selidik kami.

Berniaga servis tanpa website?

Awas! Mungkin perniagaan anda dianggap tidak wujud!

Pada zaman sekarang ini, jika perniagaan anda tidak mempunyai website, kemungkinan perniagaan anda dianggap tidak wujud! Kepada yang belum tahu, website adalah antara salah satu platform jualan online yang perlu dititikberatkan oleh semua usahawan yang bijak bisnes online. Oleh hal yang demikian, anda boleh memilih untuk onlinekan bisnes dengan website atau lancarkan proses jualan online anda dengan landing page.

Perlu Implementasi

Website Korporat

Bangunkan kewujudan bisnes anda di online dengan website korporat yang profesional dan cantik. Bisnes online anda dapat ditemui oleh beratus-ratus pelanggan di online dan boleh mencapai potensi pelanggan yang lebih ramai.

Landing Page

Ini adalah trend pasaran terkini!  Kehebatan landing page adalah anda boleh melancarkan proses jualan online anda sama ada berskala besar atau kecil sehingga menjana jualan puluhan ribu jika digunakan dengan betul.

Perlu Naik Taraf (Sekiranya Perlu)

Langkah seterusnya setelah anda memiliki website, anda boleh kembangkan bisnes online anda dengan lebih menarik melalui pemasaran digital serta grafik dan copywriting dengan servis yang kami tawarkan. Walaubagaimanapun, belum tiba masanya lagi untuk anda kembangkan bisnes online anda dengan pengiklanan berbayar dan buat konten yang boleh menjual dengan grafik dan copywriting yang menarik. Jika anda masih ingin ketahui lanjut tentang pemasaran digital serta grafik dan copywriting ini, anda boleh klik butang di bawah.

Digital Marketing

Kembangkan bisnes online anda dengan menjangkau prospek lebih ramai di Facebook, Instagram, dan Google dengan kos iklan berbayar yang rendah. Hal ini akan membantu prospek anda mencari apa yang mereka inginkan dengan lebih cepat dan lebih tepat.

 

Grafik dan Copywriting

Bina konten yang boleh menjual dengan gabungan grafik dan copywriting yang menarik! Kedua-dua elemen ini mampu mempengaruhi minda prospek anda dan membuat mereka bertindak untuk membeli daripada anda.