fbpx

Onlinekan 

Kedai Anda Dengan

WEBSITE

E-COMMERCE

Jualan Produk Murah

Dengan Kedai Beroperasi 24 jam

BAGAIMANA
LAMAN WEB E-DAGANG BOLEH LARISKAN JUALAN PRODUK ANDA?

Anda dah ada bisnes? Nak cuba untuk pasarkan produk anda di laman web e-dagang tapi tidak tahu langsung selok belok tentang laman web e-dagang?

 

  • Uruskan pembayaran dengan mudah menggunakan payment gateway.
  • Bisnes beroperasi 24 jam sehari, 7 hari seminggu tanpa henti.
  • Memudahkan kemaskini produk terbaru setiap masa.
  • Mencapai potensi pelanggan yang lebih ramai.
  • Setara Shopee, Lazada tetapi dengan jenama sendiri.

 

Anda pening terima terlalu banyak chat di Whatsapp? Pelanggan bertanyakan hal - hal remeh pada waktu yang tidak sepatutnya?

Jangan tunggu lagi!

Akses pakar e-dagang kami untuk membantu kedai online anda hari ini juga! Berita gembira! Anda tak perlu lagi membuat proses pembayaran secara manual kerana sekarang anda boleh menerima pembayaran automatik melalui laman web e-dagang sahaja.

Kami memang mahu bantu anda. Kami hanya mahu anda fokus dalam perniagaan dan kami akan sentiasa membimbing anda untuk buat bisnes online dengan cara yang betul melalui manual yang akan disediakan.

MASALAH TIDAK

MEMPUNYAI LAMAN 

WEB E-DAGANG

Anda ada masalah untuk membina laman web e-dagang kerana tiada kemahiran IT, seni copywriting yang lemah, content tiada identiti?
Kami boleh bantu anda! Anda risau anda tidak dapat meraih kepercayaan dan keyakinan pelanggan kerana content anda syok sendiri?
Ramai pemilik perniagaan yang menghadapi masalah yang sama seperti anda.
Kami mampu menyelesaikan semua masalah yang membelenggu diri anda selama ini.

KESAN TIDAK

MEMPUNYAI LAMAN 

WEB E-DAGANG

Anda sedar atau tidak, anda sedang menghadapi krisis perkembangan perniagaan kerana anda tidak mempunyai laman web ? Ini adalah fakta! Mari saya beritahu kenapa...

Perniagaan anda tidak nampak profesional di mata pelanggan dan menyebabkan pelanggan sasaran anda tidak meluas. Anda juga tidak tahu produk apa yang mendapat permintaan tinggi.

Miliki akaun media sosial sahaja tidak cukup untuk mengembangkan jenama anda ke peringkat yang lebih jauh.

Perkara sebegini menyebabkan pelanggan berpotensi tidak perasan kewujudan perniagaan anda. Secara tidak langsung anda membuatkan pelanggan kurang yakin dan tidak percaya untuk membeli barang anda di online.

Banyak kelebihan yang anda dapat sekiranya anda memiliki laman web e-dagang. Kelebihan utama pastinya laman web anda beroperasi selama 24 jam. Erti kata lainnya, kedai anda dibuka untuk 24 jam sehari, 7 hari seminggu tanpa henti. Selain itu, laman web e-dagang juga memudahkan anda dengan cara pembayaran automatik dimana ia menyokong semua bank di Malaysia seperti Maybank, Bank Islam, Bank Rakyat dan sebagainya.

Dengan e-dagang, anda hanya perlu tunggu pesanan masuk dan anda uruskan proses penghantaran saja. Anda bayangkan… Selepas anda ada laman web e-dagang, anda tidak perlu lagi daftar wang secara klasik dan anda boleh terus cetak laporan jualan anda. Manual bank slip pun anda tak akan terima. Semuanya automatik dan mudah! Kos operasi anda juga dapat dikurangkan kerana anda sudah tidak perlukan lagi pekerja yang ramai untuk menjalankan bisnes anda untuk 24 jam.

Anda seharusnya menggunakan peluang yang ada sebaik mungkin. Tidak mengapa. Kami boleh bantu anda

PENYELESAIAN

DARIPADA TEAM KAMI

MENERIMA BAYARAN SECARA AUTOMATIK

MUDAH MENJEJAKI PESANAN

MENDAPAT KEPERCAYAAN PELANGGAN

MUDAH MENGEMAS KINI PRODUK BAHARU

BEROPERASI 
24 JAM

WEB BERKUALITI TINGGI

BINA JENAMA SENDIRI

KURANGKAN 
KOS OPERASI

KENALAN LEBIH MELUAS

Kini anda boleh mendapatkan kepercayaan pelanggan! Dengan membuat reka bentuk yang menarik dan content berbeza daripada pesaing, anda pasti dapat menarik lebih ramai pelanggan untuk membaca laman web anda.
 
Selepas ini, anda akan bertindak berdasarkan permintaan, bukan syok sendiri. Laman web e-dagang yang kami bina untuk anda adalah yang berkualiti tinggi sahaja kerana kami mahu anda berjaya!
Dengan laman web yang berkualiti, anda boleh bina kepercayaan pelanggan terhadap perniagaan anda dan secara tidak langsung kenalan anda akan lebih meluas.
 
Apa yang anda akan dapat dengan semua ni? Tentunya pelanggan akan berpuas hati! Anda pamerkan kredibiliti perniagaan anda tentunya kebolehpasaran anda lebih terserlah di luar sana.

SIAPA YANG MEMERLUKAN

PERKHIDMATAN KAMI?

BAGAIMANA KAMI MEMBINA LAMAN WEB ANDA?

FASA 1 [HARI 1]

Temuduga Laman Web

E-Dagang

30 minit perbincangan terperinci akan diadakan bagi memahami keperluan perniagaan dan visi keperluan perniagaan dalam talian.

Selepas temuduga selesai, laman web e-dagang akan disediakan  dan anda boleh lihat kembali dalam masa 7 hari bekerja. 

FASA 2 [HARI 2]

Pembangunan Laman Web

E-Dagang

Selepas temuduga selesai, laman web e-dagang akan disediakan  dan anda boleh lihat kembali dalam masa 7 hari bekerja. 

FASA 3 [HARI 3]

Pengoptimuman Laman Web

E-Dagang

Kami akan memasukkan setiap produk atau servis anda beserta deskripsi bagi memudahkan anda untuk membuka kedai online tanpa perlu membuat apa-apa tetapan.

Dalam tempoh 30 hari akan datang, anda akan menerima sebuah fail PDF bagi tujuan semakan.

Untuk mengemas kini, sila hubungi team kami atau hantarkan kepada kami perubahan anda dalam talian.

Selepas 30 hari kerja selesai, anda akan menerima laman web e-dagang yang sudah dikemaskini

FASA 4 [HARI 4]

Mula Melihat Hasil Secara Langsung

Kini laman web e-dagang anda telah dilancarkan. Anda boleh mula melihat hasil di :

  • Peta Google (3-4 minggu)
  • Carian Google/ Bing (6-8 minggu)

FASA 5 [HARI 5]

Berterusan

Laman web e-dagang anda berjaya dibangunkan! Hubungi kami setiap bulan untuk membuat pengemaskinian atau perubahan.
Log masuk ke panel kawalan untuk mengesan laman web anda.

REVIEW

PRODUK KAMI

OWNER & FOUNDER

BUSINESS WAJIB TAHU
NI !!!

70% customer yang membeli
adalah kerana presentation
produk kita.
+
Tidak perlu pening kepala,
Serahkan semuanya kepada
TEAM KAMI.

APA KATA

PELANGGAN KAMI

PELANGGAN YANG

MEMPERCAYAI KAMI

Berikut merupakan antara pelanggan yang sudah berjaya raih  peningkatan jualan dan merancakkan bisnes mereka. Terima kasih kerana mempercayai dengan servis laman web e-dagang kami dan  kami akan terus komited untuk menyediakan perkhidmatan yang berkualiti dan sentiasa bersedia membantu anda.

Laman web e-dagang yang kami bina menggunakan susun atur responsif dimana paparan muka hadapan akan ditentukan mengikut jenis peranti seperti desktop, tablet, atau telefon bimbit tanpa memerlukan susun atur yang berasingan untuk platform yang berbeza-beza.

Kami menubuhkan

reputasi yang kukuh
untuk produk atau
perkhidmatan anda

Kualiti penyampaian kami memberikan kepastian tinggi tentang penglibatan

Membolehkan anda fokus dalam perniagaan dan kami akan menguruskan laman web e-dagang anda

Kami berusaha untuk mencapai hubungan jangka panjang dengan pelanggan

Grafik dan copywriting produk menarik dan berkesan di laman web e-dagang anda

Kami membimbing

anda menguruskan
 laman web
 e-dagang dengan bantuan penuh sokongan dan 
pengetahuan asas.

KENAPA PILIH KAMI?

Merupakan Syarikat Bumiputera

Membantu perniagaan kecil untuk berjaya di online. Dengan lebih 8 tahun pengalaman, kami tahu apa yang diperlukan oleh perniagaan kecil untuk berjaya di online.

Kami di sini untuk membantu anda dengan menyediakan penyelesaian yang mudah untuk mengembangkan perniagaan anda. Dengan sebab itulah servis lengkap kami disesuaikan dengan spesifikasi perniagaan anda serta unik yang mercerminkan industri yang anda ceburi.

Sama ada anda ingin membangunkan kehadiran di online, meningkatkan trafik kepada media sosial yang sedia ada, melibatkan diri dengan pangkalan data pelanggan atau peringkat yang lebih tinggi pada enjin carian, kami mempunyai penyelesaian yang sempurna untuk anda.

PEJABAT KAMI

Soalan Lazim (FAQs)

  • Apa itu Domain Name?

Domain name ialah alamat website anda sama ada syarikatanda.com atau syarikatanda.my yang didaftarkan atas nama kedai anda.

  • Apa itu Server?

Hosting untuk menyimpan semua fail dan imej web dan boleh beroperasi selama 24 jam sehari memberi perkhidmatan kepada pengunjung web anda. 

  • Apa itu Payment Gateway?

Payment gateway digantikan dengan cara automatik transfer dimana anda tidak perlu lagi send slip manual dan lagi memudahkan urusan niaga. Kami menyokong setiap bank pilihan di Malaysia termasuk kad dan kredit kad.

  • Apa itu SEO?

SEO adalah taktik pemasaran organik (tidak berbayar) yang dapat membantu dalam meningkatkan kedudukan laman web anda di enjin pencarian iaitu Google untuk carian yang berkaitan dengan perniagaan anda, membantu meningkatkan lalu lintas dan menambahkan kadar keberhasilan penjualan. Website anda akan terdedah kepada awam secara semulajadi dan anda tak perlu lagi iklankan bisnes anda. 

  • Bagaimana dengan urusan database pelanggan?

Website yang kami bina boleh menguruskan database pelanggan anda seperti penyimpanan data bagi memudahkan urusan untuk memantau pelanggan dan butiran kenalan pelanggan anda. Dengan itu, ia akan memudahkan anda untuk menghubungi mereka.

  • Bagaimana pengunjung boleh menghubungi saya?

Kami akan masukkan alamat anda, serta nombor telefon anda di halaman Hubungi Kami. Anda boleh berkongsikan website anda kepada kenalan-kenalan anda.

  • Adakah website yang dibina responsif di telefon?

Setiap website yang kami bina, akan disesuaikan dengan 4 jenis peranti dan resolusi skrin iaitu tablet, desktop, skrin besar, dan skrin kecil. Font dan grafik akan diselaraskan mengikut kesesuaian peranti supaya mudah untuk diakses.

  • Bagaimana saya nak update website sendiri?

Kami akan sediakan manual dan video training bagi memudahkan anda untuk rujuk bagaimana untuk update website seperti masukkan gambar dalam album. Sekiranya anda mahu kami uruskan website anda, hubungi team kami.

  • Susah ke nak uruskan website sendiri?

Tak susah. Anda hanya perlu tahu beberapa info untuk membuatkan website anda sentiasa dikemaskini atau anda boleh hubungi team kami untuk menguruskan website anda.

  • Website cantik boleh meningkatkan jualan?

Ya, website yang cantik dan lengkap mampu membuatkan pelanggan suka dengan perkhidmatan anda. 

  • Adakah website ni sama dengan landing page?

Website dan landing page tidak sama. Website ini lebih sesuai untuk keseluruhan profil syarikat dan landing page lebih sesuai untuk promosikan iklan tentang satu produk. Sekiranya anda nak buat landing page, anda boleh hubungi team kami.

  • Kenapa saya perlu website kalau saya dah ada Facebook™ ?

Bisnes anda dapat dikenali Google berbanding dengan Facebook™ . Facebook™  terdapat banyak persaingan dan tidak semua orang akan lihat dan baca posting anda di Facebook™ . Berbeza dengan website, selain anda dapat mengubah-ubah layout, warna, tulisan yang mengikut citarasa anda, bisnes anda juga akan kelihatan lebih profesional.

  • Website boleh meningkatkan kredibiliti perniagaan saya?

Ya betul. 
1.  Website memberikan identiti perniagaan anda dan  merupakan bukti maya bahawa ia wujud.
2. Pengguna percaya bahawa memiliki website menjadikan perniagaan anda lebih dipercaya daripada hanya laman media sosial.

3. Website mampu menyampaikan maklumat dengan cepat kepada pengunjung
  • Bagaimana album gambar diuruskan?

Album gambar mengikut info yang anda berikan kepada kami dan anda boleh memuatkan seberapa banyak yang anda mahukan. Serahkan sahaja kepada kami.

  • Apa itu Google Analytics?

Google Analytics merupakan statistik pengunjung anda supaya anda boleh tengok prestasi website anda dan anda boleh pantau tingkahlaku pelanggan anda. Juga, anda boleh merancang strategi yang tersusun untuk perniagaan anda.

  • Bagaimana saya nak upgrade pakej kemudian?

Anda boleh upgrade pakej pada masa akan datang dengan hubungi sahaja team kami. Kita akan bincangkan tentang bajet dan maklumat lanjut untuk pakej yang seterusnya. 

  • Apa itu SSL Certificate?

SSL certificate bermaksud Secure Sockets Layer untuk singkatan HTTPS. Biasanya SSL akan terdapat simbol mangga pada URL. SSL adalah satu teknologi keselamatan standard untuk menubuhkan pautan telah dienkripsikan antara pelayan dan pelanggan seperti pelayan web (laman web) dan pelayar. SSL adalah standard industri dan digunakan oleh berjuta-juta laman web dalam melindungi urus niaga dalam talian mereka dengan pelanggan mereka.

 
Maksud lain bagi SSL adalah protokol keselamatan yang paling banyak digunakan pada laman web pada hari ini. Ia pada asasnya adalah protokol yang menyediakan saluran yang selamat ( secure connnection ) antara dua mesin yang beroperasi melalui internet atau rangkaian dalaman.
  • Adakah laporan akan disediakan?

Ya kami akan sediakan selepas website anda sudah siap. Kami juga sediakan training manual dimana kami mengajar anda bagaimana untuk mengemaskini website, muat turun gambaran ke galeri dan sebagainya.

  • Apa itu blog?

Blog ialah sebuah ruang dimana anda boleh menulis apa-apa artikel dan perkongsian yang berkaitan dengan produk atau servis anda. Blog ini penting untuk SEO dimana orang luar boleh mencari blog anda dengan menaip kata kunci di dalam artikel anda.

  • Website saya dalam bahasa apa?

Anda boleh memilih salah satu bahasa sama ada Bahasa Melayu atau Bahasa Inggeris. Sekiranya anda mahukan dwi bahasa, hubungi team kami. Team kami akan uruskan untuk anda.

  • Saya dah ada website. Boleh ke saya nak tukar dengan website yang lain?

Website sedia ada boleh ditukar dengan pakej web kami yang lebih lengkap. Pemindahan data pelanggan anda yang lama boleh diimport ke website yang baru. Sekiranya anda nak tambah baik grafik web, anda boleh hubungi kami. Team kami akan uruskan untuk anda.

AKSES KE GROUP FACEBOOK™

DARIPADA PAKAR-PAKAR KAMI 
BIJAK BISNES ONLINE
TIPS MENIAGA ONLINE

Dapatkan info-info pemasaran berkesan serta berhubung dengan pakar  kami secara PERCUMA!

HUBUNGI KAMI

MARI KITA MULAKAN

PROJEK WEBSITE

Sila isi borang ringkas yang tertera bagi memudahkan kami untuk menghubungi anda semula

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
    Sila pilih perkhidmatan yang nak team pakar kami bantu anda.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden