Lantik Pembangun Aplikasi mudah Alih di Malaysia

Aplikasi adalah perniagaan besar. Hasil aplikasi global mencapai anggaran $ 52 juta, peningkatan $ 10 juta dari 2015, pada tahun 2016. Business Insider juga meramalkan peningkatan 18% dalam pendapatan aplikasi global antara 2017 dan 2020. Ekonomi aplikasi dianggarkan bernilai $ 6.3 bilion menjelang 2022 .

Error: Contact form not found.

Mengapa Syspro Web Development?

Di Syspro, kami menyediakan perkhidmatan pembangunan apl lengkap. Pasukan pemaju kami yang sangat mahir boleh memberikan sokongan teknologi yang sangat baik dalam membangunkan aplikasi mudah alih revolusi supaya anda boleh memberi tumpuan kepada promosinya. Syspro Web Development boleh memberikan anda kepakaran teknikal untuk membangunkan aplikasi anda dan mengembangkan perniagaan anda dalam ekonomi aplikasi yang semakin berkembang ini. Berikut adalah beberapa platform yang boleh kami bangunkan aplikasi anda.

Pembangunan Aplikasi iOS

Kami menyediakan perkhidmatan pembangunan aplikasi iOS kitaran penuh, dari konsultasi, reka bentuk aplikasi, pembangunan aplikasi, penempatan aplikasi untuk penyelenggaraan dan sokongan aplikasi.

Pembangunan Aplikasi Android

Dengan pasukan pakar dalaman yang terdiri daripada pereka mudah alih UI / UX, pemaju aplikasi mudah alih, arkitek kebolehgunaan, penguji QA, dan pengurus projek berdedikasi.

Aplikasi Merentas Platform

Pembangunan aplikasi platform merentas mewujudkan aplikasi yang serasi pada pelbagai platform, walaupun mereka berkongsi pangkalan data yang sama untuk sebahagian besar.

Pakar Kemajuan Aplikasi Mudah Alih kami

Kami mengkhususkan diri dalam pelbagai menegak industri yang memenuhi pelbagai jenis perniagaan dan perniagaan kecil.

Pembangunan Aplikasi Web Penjagaan Kesihatan

Pembangunan Aplikasi Web Perjalanan & Perjalanan

Pembangunan Aplikasi Web Hospitaliti

Pembangunan Belanja Dalam Talian

Pembangunan Aplikasi Web Media dan Hiburan

Pembangunan Aplikasi Web Logistik & Pengangkutan

Pembangunan Aplikasi Web Perbankan & Kewangan

Pembangunan Aplikasi Web Pendidikan & E-Pembelajaran

Portal Pendidikan Pembangunan Aplikasi Web

Syspro Dalam Pembangunan Aplikasi

Di sebalik setiap aplikasi yang menarik dan mudah digunakan adalah satu pasukan minda pintar yang memakai pemikiran dan teknologi. Di Syspro Web Development, kelebihan kami dalam pembangunan aplikasi mudah alih boleh dikaitkan dengan fakta berikut:

  • Kepakaran terbukti dalam membangunkan aplikasi

  • Tumpukan pada reka bentuk pengalaman pengguna

  • Pasukan berdedikasi untuk setiap projek

  • Pasukan jaminan kualiti yang cekap

  • Promosi dan pemasaran aplikasi

  • Perkhidmatan sokongan yang cepat dan cekap

Merentas Platform

Membolehkan pelanggan untuk mempunyai aplikasi yang berjalan di seluruh platform tanpa masa, wang dan tenaga yang dibelanjakan untuk pengekodan bagi setiap daripada mereka secara individu. Aplikasi mudah alih merentas platform berfungsi pada semua sistem operasi dengan menggunakan hampir 90% pangkalan kod yang sama.

Soalan Lazim (FAQ)

1. Adakah saya harus mendapatkan aplikasi mudah alih jika saya sudah memiliki laman web apa pun?

Ya, anda perlu mendapatkan aplikasi mudah alih selagi belanjawan anda mencukupi. Aplikasi mudah alih boleh memberi anda manfaat tambahan walaupun anda memiliki laman web apa pun.

2. Bolehkah aplikasi asli saya berjalan pada platform Android dan iOS?

Tidak, aplikasi asli tidak berjalan di beberapa platform. Aplikasi merentas platform akan menjadi pilihan anda jika anda mahu aplikasi mudah alih anda berjalan pada pelbagai platform.

3. Bagaimana jika saya ingin mendapatkan aplikasi asli tetapi saya sudah memiliki laman web?

Ya, anda boleh mengambil apl asli selagi anda mempunyai ciri khusus yang diperlukan dalam apl mudah alih anda atau sebarang ciri yang tidak berkaitan dengan tapak web anda. Jika tidak, kami tidak mengesyorkan anda pergi untuk aplikasi asli.

4. Bagaimana jika saya tidak memiliki tapak web untuk apl web mudah alih?

Kami mengesyorkan anda untuk mendapatkan aplikasi asli kerana lebih murah tetapi jika anda ingin menggunakan aplikasi web mudah alih, kami dapat membantu anda dalam membangunkan tapak web dan aplikasi web mudah alih. Untuk maklumat lanjut, anda boleh menyemak lebih lanjut dengan reka bentuk web kami atau hubungi kami.

Pakar Reka Bentuk Pembangunan Mudah Alih

Biarkan aplikasi mudah alih kami mengagumkan meningkatkan nilai jenama anda.