Social Media Startup

RM2,097.00

(3 customer reviews)

Choose platforms that meet your needs. From creating design to create copywriting, leave the hassle work to us! 8 posts that including design and copywriting, it is such a great catch for your social media.

Description

Facebook Post

Instagram Post

 

Grafik Kreatif

Grafik Berkualiti Tinggi

Copywriting

Timeline Cover

Google Drive Acc

Diskaun

Mesra Mudah Alih

Retina Display

Panel Kawalan CRM

Naik Taraf

3 reviews for Social Media Startup

  1. Abdul Ghaffar

    Assalamualaikum. Saya Abdul Ghaffar Bin Abdul Malik, Pengarah Urusan SAG Group Company. Based in Penang. Saya adalah salah satu klien kepada Syspro Web Development yang berasas di Ipoh. Jadi, saya pernah buat social media marketing kontrak dengan mereka dah hampir 2 tahun setakat ini. Website kita. Sori. Facebook kita Saudagar Kurma. FB. Instagram pun sama juga. Saudagar Kurma. Dan Youtube pun tuan boleh cari. Tuan Puan boleh cari dalam kita punya list tu. Pun Saudagar Kurma juga. Jadi kalau Tuan Puan search di sana. Keluarlah kita punya Facebook and Instagram and Youtube akaun quite active. At the same time, mereka juga membuat design, copywrite and marketing. Ketiga-tiga perkara ni diorang buat untuk social media marketing ini. Dan kami sebagai klien amat berpuas hati dengan prestasi mereka. dan sesiapa di sana yang ingin mencari company yang boleh membuat social media marketing ini dengan bagus dan mengikut teknologi yang terbaru Bolehlah mencari SYSPRO Web Development yang sangat bagus prestasi mereka. Dan mereka agak profesional dalam membuat kerja-kerja begini. Sekian, terima kasih.

  2. Hakim

    Very dedicated in assisting. Professional. Fast respond. Even on weekend they will work for your project

  3. Mariana Md Sadzran

    Assalamualaikum, saya Mariana Md Sadzran Saya founder bagi Kun Towel Dan saya merupakan.. salah seorang pelanggan bagi Syspro Development Ok pertama saya nak mengucapkan terima kasih kepada Syspro kerana dia telah menyediakan platform yang mudah dan pantas ni untuk bisnes saya berkembang lebih maju. Kedua, saya juga memuji usaha team mereka untuk melakukan yang terbaik bagi pelanggan mereka. Kerana bagi saya kerjasama yang sebelum ni saya buat dengan diorang membuatkan saya menyambung lagi usaha kami di masa akan datang. Ketiga, mereka amat menitik beratkan kepentingan produk tu untuk pergi lebih jauh. Dan saya berterima kasih sekali lagi kerana mereka memberikan komitmen yang tinggi setiap masa. Dan saya ingin mengucapkan selamat maju jaya kepada Syspro Development dan semoga mereka lebih sukses di masa akan datang. Baik. Terima kasih.

Add a review

FAQ

No questions matching current filter

Portfolio

You may also like…