Bina Kerjaya

Marketing

KPI / Plan
AffiliateAffiliate ProPartnership SuperPartnership VIPPartnership Deal Maker SuperPartnership Deal Maker PremiumPartnership Deal Maker VIP
ActiveStagesLearning ModeSemi AutomationFully Automated
ActivePay Per Click (Sales Page)RM0.30RM0.30RM0.50RM0.50RM0.80RM1.00RM2.00
ActivePay Per Impression(1000 Clicks)RM30.00RM30.00RM30.00RM30.00RM50.00RM50.00RM80.00
ActivePay per Lead / ContactRM2.00RM3.20RM3.20RM3.20RM3.20RM4.00
ActiveSales Commission5%8%8%8%8%10%
ActiveSales Bonus1 -3%1-3%1-3%1-5%1-7%
ActiveWeekly Sales BonusRM500 - RM2000RM500 - RM2000RM500 - RM2000RM500 - RM2000
ActiveWeekly Sponsored (Training Incentives)RM300 - RM2000RM300 - RM2000RM300 - RM2000
ActiveTeam Building Benefit (TBB)2% Group Sales2% Group Sales
ActiveLifetime Commission5%8%
ActiveRecurring Commission2%2%
ActivePerformance Incentives (PI)RM300 - RM1500
ActivePerformance Allowance (PA)RM500 - RM1500
ActiveCumulative Earning (RM)010003000600010000200003000040000

Soalan Lazim

Di bahagian profile ada 3 halaman. di halaman pertama, anda boleh edit akaun anda dengan mengisi emel, nombor telefon, gambar profile dan simpan perubahan tersebut. Di halaman edit password, anda boleh tukar kata laluan anda sekiranya anda terlupa kata laluan asal anda untuk login. kemudian, simpan! Di halaman terakhir, anda boleh masukkan data nama, jenis bank, dan nombor akaun bank anda. ini bagi memudahkan kami untuk membayar komisyen anda. jangan risau dengan security kerana kami sentiasa mengemaskini laman web kami mengelakkan ada isu penggodaman dan sebagainya.

Anda boleh lihat di sini menu-menu yang ada. dari kiri overview, referaals, payments, help, log keluar, profile, marketing, overall, dan comission structure, saya akan terang dengan lebih lanjut setiap menu ini.

Jadi apa itu total referral? ini bermaksud berapa ramai yang sudah klik link afiliasi khas anda dan pergi ke web kami.
Paid referral bermaksud berapa ramai yang jadi membeli servis kami, yang jadi order dengan kami menggunakan link afiliasi khas anda.
Unpaid referral bermaksud individu2 yang klik ke lik khas anda tetapi tidak membeli dengan kami.
Total transactions bermaksud jumlah transaksi pembayaran yang kami lakukan untuk anda. semakin banyak paid referral anda, semakin besar jumlah komisyen anda!
Your earnings by now menunjukkan hasil komisyen setakat ini yang anda peroleh.
dan your current balance ialah jumla hasil komisyen yang anda dapat dari dulu sampai sekarang. Jika anda nampak sedikit nilainya, tunggu aap lagi? Kongsikan dengan lebih lagi link afiliasi khas anda kepada lebih ramai lagi orang di luar sana!

Verified referral bermaksud kami sudah meluluskan pembayaran untuk anda. Sebelum team kami meluluskan pembayaran anda, team kami akan verify dahulu transaction untuk mengelakkan sebarang kekeliruan.

Unverified referral bermaksud pembayaran anda kami masih tak luluskan kerana masih dalam que dan tunggu untuk team kami verify.
PPC di sini bermaksud pay per click di mana setiap satu klik, anda akan peroleh sebanyak 5 sen. bayangkan sekiranya anda dapat seribu klik. komisen akan dibayar lah mengikut seperti apa yang telah dijanjikan.


Di sini anda boleh lihat hasil komisyen yang anda akan terima dan berapa yang kami dah bayar serta berapa banyak kali transaksi dilakukan. lebih banyak anda mencari pelanggan untuk kami, lebih banyak komisyen untuk anda !

Affiliate Links

Ini adalah link afiliasi khas anda.

Di bahagian kempen, haa di sini lah saya sebutkan sebentar tadi di mana anda perlu mengisi kempen yang anda suka seperti contoh tadi ialah copywriting. Jadi di sini akan keluar kempen copywriting. Okay di mana nak dapatkan link specific url ni? Pergi sahaja ke bahagian perkhidmatan kami dan klik di copywriting. Copy link yang tertera dan paste di ruangan kosong specific url tadi. Kemudian, generate link. Mudah kan? Anda boleh copy link ini dan paste di mana-mana sahaja seperti di group-group Whatsapp, group Facebook, story whatsapp, ig, fb, twitter. Anda juga boleh paste dalam blog. boleh juga copy dan pastekan dalam sidebar di website. Dengan penggunaan QR Code lagi mudah! Anda boleh print dan tampalkan di mana-mana. Apabila ada orang scan, dengan mudah anda akan dapat komisyen.

Campaigns

Kita pergi ke section kempen dahulu. Jadi, kalau anda boleh lihat di sini, di sini ada 2 senarai kempen yang tersenarai. Katakanlah anda tak minat nak promosikan 2 kempen ni kan, anda minat dengan servis kami yang lain sebab anda suka dengan hasil yang terjadi dalam perniagaan anda. Sebagai contoh, servis copywriting kami memang anda sangat berpuas hati dan nak promosikan serivs ini kepada yang lain. Boleh saja. Anda hanya perlu isi di ruangan kosong yang ini dan tuliskan copywriting.

Okay untuk apa anda mengisi kempen ini? Mari saya tunjukkan di halaman seterusnya.

Banner

Anda boleh copy sahaja copywriting di sini dan download grafik yang kami sediakan. kerja anda sudah menjadi lebih mudah! paste sahaja di mana-mana platform yang anda suka seperti yang saya sudah sebutkan tadi dan tunggu komisyen anda masuk.

Overall di sini menunjukkan kesemua hasil yang anda dapat.Seperti total referral 10 orang, total orang yang visit page kami menggunakan link afiliasi khas anda 7 orang, converted visit bermaksud individu yang jadi membeli servis kami menggunakan link khas anda dan success rate menunjukkan sebanyak 28.57% kerana anda berjaaya membawa 2 orang pelanggan dari 7 orang kepada kami.
Di bahagian atas anda akan lihat promote super di mana ini bermaksud tahap rank anda dalam program ini dan promote super ini merupakan tahap rank paling rendah. Anda boleh capai rank yang tertinggi berdasarkan tahap pencapaian anda. bertambah rank, bertambah lah komisyen anda!
Di campaign reports, anda dapat lihat kempen mana satu yang mendapat sambutan dan ini akan memudahkan kerja anda untuk terus mempromosikan kempen yang mendapat sambutan.

Commission : Kami akan memberi anda komisyen sebanyak 5% untuk setiap penjualan yang anda dapatkan dengan menggunakan link afiliasi khas anda. Anda boleh menjana sehingga RM750 dengan projek RM15,000!

Yang harus anda lakukan hanyalah mengesyorkan Syspro Web Development menggunakan link khas anda di laman web, blog, Facebook, Twitter atau rangkaian sosial anda yang lain.

Cost Per Lead : Anda layak menerima RM2 untuk seorang lead bagi semua produk kami.

Cost Per Click : Kami akan memberi anda RM0.80 untuk setiap klik yang anda dapat. Kongsikan link afiliasi khas anda dan ajak lebih ramai untuk klik link anda.

Cost Per Mile : Peroleh RM30 untuk setiap post yang mendapat seribu tontonan. Ajak lebih ramai kenalan anda untuk menonton setiap post yang dikemaskini.

Questions & Answers (Q.N.A)

Minimum amount untuk check out adalah sebanyak RM300. Anda hanya perlu memaklumkan kepada Kakitangan Syspro untuk memohon pengeluaran wang yang berada didalam akaun E-Trust anda. Setelah anda memaklumkan kepada kakitangan di Syspro, wang anda akan dimasukkan didalam akaun bank anda. Pastikan anda telah memasukkan details bank anda didalam Payout Methods.

Syspro akan membayar wang anda pada setiap 5 hari bulan disetiap bulan.

Syspro akan membayar wang anda melalui cara cash deposit melalu mesin ATM ataupun melalui online banking Transfer.

[/vc_tta_accordion]