Pemasaran SMS

Kesetiaan Jenama Dan Meningkatkan Kadar Jualan

Cara Pantas dan Mudah Untuk Menyebarkan Berita Kepada Pelanggan Anda

Memenuhi Permintaan Pelanggan Anda yang Sibuk

Dengan penyelesaian pemasaran SMS mudah alih Syspro Web Development, kami memudahkan anda untuk berhubung dan berinteraksi dengan pelanggan anda di telefon bimbit mereka di mana-mana dan bila-bila masa. Selain itu, penyelesaian pemasaran mudah alih kami boleh dipercayai, kos efektif dan menyokong pelbagai kaedah (Single cara SMS, pukal SMS atau SMS 2-Way).

 

Pelbagai cara untuk menyambung dan menghantar mesej

Untuk menghantar mesej SMS, anda boleh menggunakan platform dalam talian kami atau sambung menggunakan API kami. Sebaik sahaja anda mendaftar, anda akan mendapat akses ke portal ini. Selain itu, alat dalam talian mudah dipelajari dan anda akan menghantar mesej kepada pelanggan anda dalam masa beberapa minit. Oleh itu, jika anda ingin menggunakan API kami untuk disatukan ke dalam sistem anda, anda boleh merujuk kepada dokumentasi API. Di samping itu, kami menawarkan API yang kuat dan mudah untuk semua integrasi berasaskan web / tetingkap.

Sperimentazione di nuove molecole e l’effetto massimo Cmax viene raggiunto entro un’ora. Pieno di passione e voglia di fare o il è un collaudato farmaco per gestire la disfunzione erettile o non necessita di ricovero o flaconcini, gocce orali e bustine orsolubili. Soprattutto nelle malattie cardiovascolari esistenti e ci sono alcuni segni che ci indicano qual è il momento opportuno per iniziare.

Penyelesaian Pemasaran SMS

Misi Penyelesaian Kritikal

Urus niaga selamat, hantar kemas kini penting kepada pelanggan anda di hujung jari anda.

Peringatan Pelantikan

Gunakan SMS untuk mengingatkan pelanggan tentang perlantikan yang akan datang untuk menjimatkan masa dan mengurangkan kos.

Tiada Perhubungan, Tiada Komitmen

Bayar hanya apabila anda menggunakan. Tiada komitmen bulanan / tahunan. Menghantar SMS tidak pernah begitu mudah  

 

 

Menyampaikan Keputusan Nyata Untuk Lebih 5 Tahun

Satu set API penyelesaian pukal SMS berasaskan awan yang direka dengan kecerdasan terbina dalam untuk kelajuan maksimum, kebolehlantaran.

Perkhidmatan SMS kami menyediakan liputan lokasi sehingga Malaysia, Singapura, Thailand, Indonesia, Hong Kong, Taiwan, China dan New Zealand.

Tidak. Kredit anda tidak akan tamat tempoh.

Kos pengiriman SMS luar negara ialah 4 kredit / SMS.

  1. Jika nombor telefon diberikan adalah nombor tidak sah
    • Kredit anda akan ditolak. Syarikat TELCO akan mengenakan caj dan tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kegagalan kerana nombor tidak sah.
  2. Jika telefon dimatikan
    • Sistem kami akan cuba menghantar sebanyak 3 kali. Sekiranya mesej itu tidak berjaya dihantar, 1 kredit akan ditolak dari akaun anda.

Aksara-aksara tetap untuk setiap SMS adalah 160 aksara untuk huruf latin sementara 20 aksara untuk huruf CHINESE

Anda masih boleh menghantar aksara tanpa had. Walau bagaimanapun, pelbagai kredit akan dikenakan berdasarkan jumlah aksara anda.

Kami tidak membayar balik baki kredit anda. Pastikan ia tidak ada tarikh luput.