Produk Berkualiti. Komisen Tinggi. 

Pembayaran Dipercayai.

Selamat datang ke Program Partnership

Ia adalah di mana kami membayar anda untuk setiap pembelian yang berjaya melalui penghantaran trafik dan / atau penjualan kepada kami.

“Affiliate Marketing” dalam bahasa yang mudah ialah “menjual barangan orang lain”. Konsepnya seperti salesman iaitu anda bekerja di bawah satu syarikat, jual produknya dan anda dapat komisyen. Tetapi dalam konteks affiliate, anda hanya mempromosikan sesuatu produk di dalam internet dengan menggunakan pelbagai platform media sosial.

Bagaimana Kami Membantu Anda Jana Pendapatan

Pembayaran Dipercayai

Kami mempunyai reputasi untuk pembayaran yang boleh dipercayai.

Tawaran Berprestasi Terbaik

Kami menawarkan beberapa komisen tertinggi dalam industri. Borang pesanan tersuai kami membawa kepada penukaran yang lebih tinggi.

Produk Berkualiti Tinggi

Kami memantau kadar kualiti produk berdasarkan bayaran balik.

Penjejakan yang Tepat

Penjejakan peringkat peranti kami memastikan anda dibayar untuk setiap jualan. Kami menilai produk mengikut penukaran teratas supaya anda tahu prestasi produk tersebut.

Sokongan Dedikasi

Perniagaan baharu dan terulung menerima pengurusan akaun khusus, serta akses kepada acara rangkaian eksklusif untuk membina perkongsian strategik.

Latihan & Pendidikan

Syspro Web Development mendidik ahli afiliasi baharu dan sedia ada dengan latihan pemasaran dalam talian yang mendalam – dicipta oleh pasukan pakar kami sendiri.

Produk Yang Anda Percayai.

Pembayaran Anda Boleh Harapkan.

Sebagai affiliate, anda boleh membuat wang tanpa mencipta produk anda sendiri untuk dijual. Tetapi bagaimana anda mencari produk berkualiti yang patut dipromosikan? Di Syspro Web Development, kami memudahkan pemasaran affiliate. Pasaran kami yang luas menampilkan lebih daripada 17 produk berkualiti.

Hilangkan keraguan pemasaran afiliasi – kembangkan perniagaan anda dengan Syspro Web Development.

70 +

Produk Pasaran

0

Terlepas Pembayaran

Kategori Produk Teratas Syspro Web Development

 

Pastikan Dibayar. Cara Anda

Perkongsian Hasil

  • Dapatkan Peratusan Bayaran Setiap Jualan
  • Peroleh Lebih Banyak Tunai Dengan Upsells
  • Jana Hasil Berulang Dengan Bil Semula

Cost Per Action (CPA)

  • Dapatkan Jumlah Bayaran dalam RM
  • Skala Lebih Pantas Dengan Iklan
  • Pendapatan Dijamin (tiada bayaran balik)

Laluan ke Gaji Pertama Anda Bermula Dengan Syspro Web Development

Jadi ahli dan dapatkan:

  • Kursus pemasaran mendalam
  • Sumber eksklusif
  • Komuniti yang membantu

Bersedia untuk menyemarakkan kerjaya pemasaran online anda? Anda akan mempelajari pemasaran afiliasi daripada pakar yang menjalaninya setiap hari.

Syspro Web Development menampilkan semua yang anda perlukan untuk mengembangkan perniagaan pemasaran afiliasi anda – semuanya di satu tempat! Anda akan temui strategi tindakan yang anda boleh gunakan untuk menjana wang online hari ini!

Soalan Lazim

Ia adalah di mana kami membayar anda untuk setiap pembelian yang berjaya melalui penghantaran trafik dan / atau penjualan kepada kami.

“Affiliate Marketing” dalam bahasa yang mudah ialah “menjual barangan orang lain”. Konsepnya seperti salesman iaitu anda bekerja di bawah satu syarikat, jual produknya dan anda dapat komisyen. Tetapi dalam konteks affiliate, anda hanya mempromosikan sesuatu produk di dalam internet dengan menggunakan pelbagai platform media sosial.

Syspro Web Development sebuah syarikat penyelesaian IT terkemuka di Malaysia yang mengkhususkan diri dalam membantu perniagaan untuk mencapai kejayaan mereka melalui Reka Bentuk Web, Penyelesaian eCommerce, SEO, penjenamaan dan Pemasaran Dalam Talian.

Syspro Web Development pantas, berkemahiran tinggi, berpengalaman luas dan menawarkan perkhidmatan terbaik di pasaran.

Commission: Kami akan memberi anda komisyen sebanyak 5% untuk setiap penjualan yang anda dapatkan dengan menggunakan link afiliasi khas anda. Anda boleh menjana sehingga RM750 dengan projek RM15,000!

Yang harus anda lakukan hanyalah mengesyorkan Syspro Web Development menggunakan link khas anda di laman web, blog, Facebook, Twitter atau rangkaian sosial anda yang lain.

Cost Per Lead: Anda layak menerima RM2 untuk seorang lead bagi semua produk kami.

Cost Per Click: Kami akan memberi anda RM0.80 untuk setiap klik yang anda dapat. Kongsikan link afiliasi khas anda dan ajak lebih ramai untuk klik link anda.

Cost Per Mile: Peroleh RM30 untuk setiap post yang mendapat seribu tontonan. Ajak lebih ramai kenalan anda untuk menonton setiap post yang dikemaskini.

Link yang kami berikan kepada anda setelah anda mendaftar untuk program afiliasi kami. Ia dibuat dengan unik bagi setiap individu yang berbeza.

Dalam setiap referral link mengandungi ID afiliasi khas anda dan ini juga berkaitan dengan kami dapat mengesan kedatangan pengunjung ke laman web.

Daftar Sekarang